• April doet wat hij wil

  6 apr 2021
 • Bij het maken van dit stukje vallen de hagelstenen en natte sneeuw naar beneden. Geheel toepasselijk dus deze titel. Een fris Paasweekend ligt achter ons, terwijl toch vorig week echt de zomertijd is ingegaan. En die begon zo goed! Een uurtje langer licht, een avondklok vanaf 22 uur en heerlijk weer om te trainen.

  Maar ja, normaal gesproken komen we rond deze tijd net uit onze warme sporthal, is er de finale in Ahoy en hadden we wie weet bij Dijkvogels ook wel zaalkampioenen kunnen feliciteren! 

  Inmiddels zijn bijna alle teams weer in training of wordt er deze week voor het eerst een start gemaakt na lange tijd. Niet alleen Dijkvogels is  op het veld actief, maar ook KDO en de BSO maken graag gebruik van onze accomodatie. Fijn dat we zo sporten in Maasdijk mogelijk kunnen maken. 

  Voor wat betreft de mogelijke veldcompetitie heeft de bond nog geen uitspraken gedaan, ook zij wachten onze regering af. Wel is er al een routekaart door het KNKV aangemaakt, want stel dat er toch iets mogelijk wordt, kunnen we rekening houden met deze planning.

  Als TC/JTC en bestuur kunnen we dan voor nu op korte termijn ook nog steeds niet veel anders doen dan trainingen aanbieden. Dank dan ook aan onze trainers die dit mogelijk maken, want je traint toch liefst naar een wedstrijd toe.

  Zodra er meer bekend is laten wij dit jullie zeker weten. 

  Helaas is het nog steeds niet anders, houd je aan de coronamaatregelen, doe het voor jezelf, maar zeker ook voor een ander. Des te eerder mogen we weer meer ....