•  
 • April doet wat ie wil

 • Verrassend veelzijdig, de maand april, van een zomerse start van de competitie, tot aan een heerlijke temperatuur precies tijdens het prima  geslaagde Cowboy’s en Indianen jeugdkamp weekend. Hagelbuien veranderden afgelopen week de boel soms even in een witte wereld.

  En een straf windje en toch nog een klein zonnetje zorgden op zaterdag voor de winterjas langs de lijn en extra kleding in het veld. Geen hele hoge scores dit weekend, maar als je er nog steeds meer weet te scoren dan je tegenstander, doen we het goed!

  Even lekker opwarmen in de Kastine was dan ook zeker geen slecht idee, met koffie, thee en heel veel tosti’s. En aan het einde van de dag ruim 50 sate van Sjaak menuutjes, kortom in de Kastine was het een drukke bedoening, bar- en keukenpersoneel bedankt voor jullie hulp!

  Komende twee zaterdagen even geen wedstrijden, want deze  staan in teken van Koningsdag en 4/5 mei, sportief startend met de Koningsspelen komende vrijdag op de sportvelden van Maasdijk. Met deze keer extra aandacht voor het korf schieten voor de groepen 3 t/m 8, want hoe meer je scoort des te meer levert de actie voor Team Westland op! Met een gezellig muziekje erbij wordt het vast een feestje vrijdag!

  Want Leonie en Dita gaan dan ook op 19 juni de Tourmalet op fietsen samen met Team Westland. Echt wel heel wat anders dan de ons welbekende “ MaasDijk “ op, maar de beide dames gaan er voor! Hoe vaak ze dat gaan doen dat horen we vast nog, maar ze beginnen maar is met 1x…. 

  Wil je de dames sponsoren ga dan naar www.teamwestland.nl kies voor deelnemers en klik dan op Leonie vd Bogert en dan komt het zeker goed! Veel succes meiden!

  Op Koningsdag zelf heeft het Oranjespektakel comite ook weer een heel leuk programma in elkaar gezet, waaronder ook de loterij met vele mooie prijzen, waarvan de opbrengst wordt verdeeld over Dijkvogels, VV Maasdijk en natuurlijk het Oranje Spektakel. Koop dan ook nog snel je loten en ga naar www.oranjespektakelmaasdijk.nl  Binnenkort horen we welk voetbal- of korfbal jeugd team de meeste loten heeft verkocht en een bowling uitje wint!

  Tevens is Koningsdag de start van de meivakantie, wellicht ga je er even tussenuit en zien we je graag uitgerust gezond en wel weer terug op zaterdag 11 mei, want dan gaat de competitie weer verder, ondanks het Hemelvaart weekend!

  Tot slot, mocht je er over nadenken om te stoppen met korfballen,  of op een andere manier invulling aan het korfballen te willen geven, laat dit dan uiterlijk 1 mei weten aan  jtc@dijkvogels.nl   of tc@dijkvogels.nl en vergeet  ook niet aan de ledenadministratie@dijkvogels.nl  een berichtje te sturen. Deze commissies weten dan ook graag waar zij aan toe zijn om verder te kunnen gaan met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

  Groeten het bestuur