•  
 • Autobedrijf van Staalduinen Schutterstoernooi 2024.

 • Daarrrr istie weer!!

  Het bericht waar iedereen al lang op zat te wachten; de inschrijving voor het Dijkvogels Schutterstoernooi 2024 op zaterdag 15 juni aanstaande! Ook dit jaar weer mede mogelijk gemaakt door onze trouwe sponsor Autobedrijf van Staalduinen en tevens onderdeel van het 60 jarig jubilieumweekend. Met 7 verschillende winnaars uit evenveel edities weten de vaak zo rond de 150 koppels er jaarlijks weer een bijzonder gezellig dag van te maken!

  Via bijgevoegde link is het weer mogelijk om je op te geven * tot en met zaterdagavond 8 juni* en echt alleen via deze link. Dus alle leden, jeugdleden, oud-leden, Maasdijkers, voetballers die zesjes kunnen gaan draaien, ouders, de sportieve opa of totaal talentloze oma; zoek een maatje, maak een mooi duo en geef je snel op. Het is leuk als een korfballer samen gaat met een niet korfballer, maar niets is verplicht; ieder koppel is welkom, want iedereen zou dit moeten kunnen😉

  https://forms.office.com/e/LtfPCBhgbH

  Het toernooi start om *13.00 uur* met de poulefase, waarin je als duo over en weer schiet tegen een ander (gelijkwaardig) duo. Er is een seniorentoernooi en en een jeugdtoernooi (tot en met de D-teams; ouder en kind mag hier uiteraard wel). Na de poulefase zullen de beste koppels de finalerondes gaan spelen en hebben we uiteindelijk 1 winnend koppel bij de senioren en 1 winnend koppel bij de jeugd.

  Aansluitend vindt de *BBQ 8.0* weer plaats waarbij je zoveel mag eten als je maar wil en daarna feesten we nog gezellig ff door tot *23.00 uur*! Let op: Er wordt geen alcohol verkocht aan personen onder de 18 jaar!

  Geef in het aanmeldformulier aan of je verwacht te blijven BBQ'en; dit in verband met de inkoop.

  De kosten hiervoor zijn €7,50,- voor kinderen t/m 12 jaar en €12,50 voor iedereen van 13 jaar en ouder.  

  De bandjes voor de BBQ kun je op de dag zelf aanschaffen bij de wedstrijdtafel door *graag gepast betalen*

  Dit is ook nog mogelijk als je je niet vooraf hebt opgegeven.

   

  *Datum*  Zaterdag 15 juni 2024

  *Tijd*       Inloop en inschieten vanaf 12.30, start toernooi rond 13.00 uur

  *Kosten*  Deelname aan het toernooi is nog steeds gratis!

  *Weer*     Is altijd goed!😎

  *Wie*       Voor echt iedereen die maar zin heeft in een gezellige dag!

   

  Bij vragen bel/app Arjan 06-42064484

  Namens het nieuwe schutterstoernooicomité, Levi Robbemond, Wendy Groot,  Rob Burgers,  Jeroen van der Beukel, Rick v/d Meijs & Arjan Burgers

  Ps. wil je niet meedoen, maar wel graag helpen achter de bar, in de catering of met op en afbouwen? Laat het weten!