•  
 • Club van 50 doet grote bijdrage aan boiler en parasolvoeten Kastine

 • Tijdens de corona-jaren hebben de leden van de Club van 50 van Dijkvogels hun bijdrage gewoon overgemaakt en daarom is het beschikbare bedrag mooi doorgegroeid.

  De Club van 50 heeft als doel om de club te helpen en te ondersteunen met projecten waar de club in de normale financiële situatie niet aan toekomt. Omdat er weinig gebeurde op en rond de vereniging, waren er weinig beschikbare projecten gedurende de afgelopen jaren.

   

  Er gebeurt weer van alles rond onze mooie club en mede daardoor is er een mooie bestemming voor het geld van de Club van 50 gevonden.

  Door de groei van het dorp Maasdijk zijn er inmiddels BuitenSchoolseOpvang activiteiten in onze mooie Kastine. Omdat de kinderen straks in de zomer ook graag onder een parasol willen zitten en we de parasolvoeten in bruikleen hadden en deze nu een andere bestemming hebben gevonden is het hoognodig om nieuwe parasolvoeten te plaatsen. Deze zullen dan ook binnenkort geplaatst worden.

  Tevens is de oude boiler kapot gegaan en is er besloten om vanuit de Club van 50 een bedrag beschikbaar te stellen om een duurdere boiler aan te schaffen waarmee het water elektrisch verwarmd kan worden. Gezien de zonnepanelen op het dak van de Kastine een prima bijdrage om het gasverbruik zo laag mogelijk te krijgen. Als Club van 50 lijkt ons dit een mooi project om het bij elkaar verzamelde geld aan te besteden.

  De Club van 50 doet dan ook een bijdrage van € 6.000 aan bovenstaande.

  Hiermee is de Kastine weer wat energiezuiniger en kunnen wij ons onderkomen langer ter beschikking stellen aan de BSO van Maasdijk.

   

  Voor het komende jaar zal er over de bijdrage weer besloten worden waar het aan besteed zal worden, er zijn verschillende ideeën, zoals verdere verbetering van het terras(meubilair). Goede ideeën zijn altijd welkom waarna de leden er over beslissen.

   

  Overige info Club van 50:

  De bijdrage blijft € 50 per jaar. De leden ontvangen ieder jaar een factuur voor hun bijdrage. Een jaar de bijdrage overslaan behoort tot de mogelijkheden en opzeggen kan ten alle tijden. Het is geen contributie maar een vrijwillige bijdrage.

  Aanmelden Club van 50!