•  
 • De tijd vliegt

 • Het is inmiddels februari en de voor sommige spreekwoordelijke lange januari maand zit er weer op. Zo zijn we ook op de helft van onze zaalcompetitie aangekomen en kijken we binnenkort even naar de tussenstanden. We gaan starten aan de returns, want met de voorjaarsvakantie ertussen is het zo weer 1 april, dus gebruik de tijd goed om nog de nodige punten binnen te halen.

  De tijd is kostbaar, zo ook in de sporthal van Maasdijk, soms is het programma wat krap gepland, maar als we er met elkaar opletten dat we op tijd kunnen beginnen, lopen we richting het einde van de dag niet uit.Want wellicht moet je nog ergens invallen of fluiten, zowel bij Dijkvogels of als bezoekers, het kan op zaterdag zomaar gebeuren! Gelukkig hebben we alle ruimte om naast het veld warm te lopen en in te schieten dus pak die kans en sta al klaar als de scheidsrechter op tijd wil beginnen. 

  Fijn is het dan ook zeker dat er een scheidsrechter voor ons klaar staat, maar we merken dat het steeds lastiger wordt om met name de senioren wedstrijden in te vullen. Er wordt wekelijks veel tijd en energie in gestoken om alles rond te krijgen, dus  doe en denk mee waar mogelijk om zo de punten voor Dijkvogels te behouden. 

  De tijd van je leven, dat heb je natuurlijk bij Dijkvogels en zeker op kamp! Dit jaar een dubbelkamp want zowel de E/B jeugd als de G groep gaan er een leuk weekend van maken van 14/16 april. Om de kampbijdrage schappelijk te houden in deze dure tijd, organiseren we ook daarom dit jaar weer de welbekende violenactie, af te halen op dinsdag 14 maart. Meer info volgt binnenkort. 

  Terug in de tijd, want Dijkvogels bestaat op 19 juni 2023 precies 60 jaar en dat gaan we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Binnenkort start de club van 60 met het bedenken van een feestelijk programma voor jong en oud, waarvoor we de datum vast snel zullen horen.

  Tussentijds zien we dat de PR en de kledingcommissie druk bezig zijn met het vernieuwen van de kleding, met name de trainingspakken, maar binnenkort verwachten we ook de eerste aantallen nieuwe shirts. Ook wordt er al weer voorzichtig geinventariseerd voor het nieuwe seizoen, nagedacht over het promoten van korfbal bij de jeugd in Maasdijk en klaverjassen we nog een aantal avonden in de Kastine.

  Tot slot, maakt u/jij straks ook weer tijd vrij om een bardienst in te vullen of wellicht een lekker menuutje te maken? Zover zijn we nog niet maar de kantine commissie is de tijd alvast vooruit.....

  Voor nu veel succes en plezier allemaal de laatste twee maanden in de zaal, score nog voldoende punten en wie weet rollen er nog zaalkampioenen uit dit seizoen, de tijd zal het leren...... 

  Danielle, Laurens, Emiel, Bianca, Hester, Elize, Laura & Laura