•  
 • De zaalontknoping nadert, wie wordt er kampioen?

 • Met nog 3 speelzaterdagen te gaan nadert de zaalcompetitie al weer bijna het einde en is er nog van alles mogelijk, dus elk doelpunt kan zomaar nog hard nodig zijn! Lees dan ook snel verder om te kijken welke teams er nog op jacht zijn naar het zaalkampioenschap. 

  Vanaf deze week zal Dennis de selectie verder op zich nemen.  Dijkvogels 1 en 2 hebben zich veilig gespeeld, in beide poules zit er voor Dijkvogels geen spanning meer in.

  Maar de derby a.s. zaterdag tegen ODO moet toch een leuke groep supporters naar de sporthal brengen! De strijd om de 3e plaats is nog niet gespeeld en start om 16.35 uur.

  Bij Dijkvogels 3 in de poule is het echt mega spannend! Maar liefst 5 (!) teams maken nog kans op het kampioenschap. Het lastigste is echter dat er veel teams nog niet evenveel wedstrijden hebben gespeeld. Dijkvogels 3 is in ieder geval zelf de laatste weken alleen maar aan het winnen, als jullie dit blijven doen is het afwachten wat de concurrenten doen!

  Voor Dijkvogels 4 is het meer de vraag: wanneer worden ze kampioen? A.s. zaterdag? Of de week erna? Er kan weinig mis gaan met 4 punten voorsprong en nog een wedstrijd minder gespeeld t.o.v. de nummer 2. Kortom, heel voorzichtig kunnen we de taart gaan bestellen!

  En dan Dijkvogels A1… een pijnlijke nederlaag afgelopen week tegen de nummer 3 Avanti…. Valto wipt hiermee over de A1 heen en staat nu bovenaan en dat is heel zuur. Maar laat Valto nu precies thuis de tegenstander zijn a.s. zaterdag! Het geeft veel druk op de wedstrijd, want Dijkvogels A1 moet winnen (en daarna nog 2x) om kampioen te worden. Als er wordt verloren dan is het niet waarschijnlijk dat Valto de 3 punten voorsprong uit handen geeft tegen de 2 onderste ploegen. Hopelijk blijft er nog veel publiek hangen om aan te moedigen en heeft Dijkvogels A1 de drive precies op tijd weer terug.

  En dan Dijkvogels B2! In een pittige strijd verwikkelt met Valto B3! Er moet eerst nog 2x gewonnen worden en daarna komt Valto op de laatste zaal-zaterdag nog op bezoek. Dit kan een mooie kraker worden… Maar eerst de focus op de komende 2 wedstrijden!

  Bij Dijkvogels E2 is er alleen nog iets mogelijk als Die Haghe en Meervogels nog meerdere keren punten morsen… dit is niet heel waarschijnlijk maar je weet nooit wat spanning met een team doet!

  Bij Dijkvogels G1 kan het eigenlijk niet mis, fier bovenaan! Dijkvogels G2 zit in een enorm spannende poule! Zelfs als je onderaan staat, heb je nog mogelijkheden…! Veel plezier allemaal de laatste speel zaterdagen!

  Succes allemaal! Hopelijk kunnen we vaak de taart bestellen! En de andere teams ook nog veel plezier de komende 3 weken!

  De TC/JTC