•  
 • Dijkvogels G1 zaalkampioen!

 • Zaterdag 16 maart was voor de meeste teams de laatste speelronde van het zaalseizoen, zo ook voor Dijkvogels G1. Voor de G1 stond er meer op het spel dan alleen de vier punten, want bij het halen van minimaal drie punten, mochten zij zich zaalkampioen noemen. Het toernooi werd deze keer gespeeld bij Vitesse in Barendrecht en de eerste tegenstander was Velocitas uit Leiderdorp.

   

  Een wat rommelige start zorgde voor een 1-0 achterstand met rust, maar met de nodige wissels wist Dijkvogels G1 de 2e helft om te zetten naar een 3-1 voorsprong. Velocitas kwam nog terug tot 3-2, maar de twee punten waren uiteindelijk voor onze G1.

  Dat betekende dat er nog 1 punt nodig was om het zaalkampioenschap binnen te halen, maar dit punt moest wel gehaald worden tegen Tempo, onze medestander bovenin de poule van de tien clubs.

  De wedstrijd begon goed en door mooie kansen was het met de rust 1-0 in het voordeel van Dijkvogels. Tempo uit Alphen a/d Rijn sloot na rust aan en zorgde voor de gelijkmaker, maar Dijkvogels liet het er niet bij zitten en maakten er nog drie doelpunten bij en zo floot de scheidsrechter af met een 4-1 eindstand en werd Dijkvogels G1 de kampioen van dit zaalseizoen!

  Nick, Sander, Ronald, Peter, Roy, Mariska, Linda, Melanie, Jilly en Esther super gedaan! 

  Natuurlijk werd het kampioenschap bij thuiskomst gevierd, echter in 2 fases want door afsluiting van de Benelux was er veel vertraging onderweg bij onze chauffeurs, maar uiteindelijk waren we er allemaal en was er in het sportcafe een drankje en lekkere bittergarnituur voor iedereen! 

  Komende week zijn we even vrij en vanaf 27 maart trainen we voor de laatste rondes van dit seizoen. Deze veldcompetitie starten we als proef met 4 teams, met meer speelminuten op eigen niveau hopen we dat dit slaagt. Op 6 en 20 april zijn er dan ook twee thuisrondes voor de G4 en G3, dus kom gerust eens kijken! 

  Veel succes allemaal op het veld en tot ziens rondom de Kastine, wij hebben er zin in!