• Dijkvogels G3 scoort 3 punten

  • Wat had Dijkvogels G3 een mooie dag om wedstrijden te mogen spelen. We mocht al vroeg verzamelen om met z’n alle richting Leiderdorp te gaan. Wij waren te gast bij Velocitas. De eerste wedstrijd speelde wij tegen hun. Wat was het een mooie wedstrijd. Er werd goed samen gespeeld, mooi overgegooid en heel goed verdedigd. Helaas vielen er voor ons geen doelpunten, alleen heeft Velocitas 1 doelpunt gemaakt. We kijken terug op een mooie eerste wedstrijd.
    Kort daarna mochten wij tegen Ondo. Het eerste doelpunt werd gemaakt door Ondo, kort daarna scoorde Ondo weer en stonden wij met 2-0 achter. Maar daar kwam Denise en die zorgde voor een 2-1. Maar daar kwam Ondo weer en scoorde en werd het 3-1. Adrianne kreeg gelukkig een mogelijkheid om te score en die zat erin! 3-2. Na verder goed over te spelen en goed verdedigen, Kreeg Mariska in de laatste secondes een mogelijkheid om te schieten en deze zat erin! Daarna werd er afgefloten en de eindstand werd 3-3. We maakte het aan het einde nog even spannend, maar wat mogen we trost zijn!
    Wat hebben we het goed gedaan met z’n alle we mogen zeker trots zijn op deze resultaten.
    Graag willen wij Dirk Kuyt Foundation heel erg bedanken voor het rijden. De moeder van Lisanne en vader van Jesse heel erg bedankt voor het rijden. Jolanda en Ria heel erg bedankt dat jullie vandaag onze coaches waren!

    Groetjes, Denise en Mariska