•  
 • Dijkvogels & Haagse Korfbaldagen 2022

 • Komende week gaat in onze regio weer het Haagse Korfbaldagen evenement van start, ooit begonnen in 1985 als zaalkorfbaltoernooi om de Binnenhofcup. Van 10 tot 19 november vinden in een tal van sporthallen in onze omgeving weer allerlei wedstrijden plaats, veelal als voorbereiding op de zaalkorfbalcompetitie die op 26 november van start zal gaan.

  Dit jaar doen bij Dijkvogels onze A1 junioren mee en een grote groep spelers van Dijkvogels G, ook dit jaar weer gemixt met Refleks. Nieuw dit jaar bij het G toernooi is een strafworpencompetitie en het mee laten doen van 4 tallen. Dit om zo ook net opgestarte verenigingen een kans te geven om ook is te ervaren hoe het is om wedstrijdjes te spelen. Fijn dat Weidevogels G als nieuwkomer op bezoek komt! De 2 beste teams van het 8 tal toernooi zullen de G finale spelen op zaterdag 19 november om 18.35 in de HKV/OE hal.

  Zowel de junioren als G groep spelen hun wedstrijden komende zaterdag 12 november in sporthal de Schilp in Rijswijk. Het G toernooi vind plaats tussen 13.30 en 17.00 uur en het programma voor Dijkvogels A1 is als volgt:

  17.30 uur Dijkvogels A1 - Meervogels A1

  18.50 uur Dijkvogels A1 - Ondo A1

  20.10 uur Dijkvogels A1 - Avanti A1

  Veel succes allemaal en wellicht tot ziens in Sporthal de Schilp, want publiek langs de lijn is altijd fijn! 

   

  Groeten namens JTC / G-begeleiding