• Dijkvogels in het voorjaar

  12 mrt 2021
 • Het was al weer even geleden dat we elkaar als bestuur op afstand hadden gesproken, maar afgelopen maandag was het zover. Geen grote agenda, maar goed om even de commissies langs te gaan.

  Als eerste was de violenactie aan de beurt. Dit jaar geen rondje dorp, maar online of met de bestellijst langs familie, vrienden en collega's. Tot zondagavond werd er nog druk besteld, met als fleurig resultaat dat we iets meer dan 500 baskets met violen hebben verkocht. Dinsdagavond was het dan ook gezellig druk bij het afhalen op de parkeerplaats, met prima weer en op de achtergrond de selectie in training, een levendige avond. Namens Dijkvogels hartelijk bedankt voor jullie violen bestellingen!

  Als DB was er al eerder besloten om even aan te kijken hoe het seizoen zou gaan verlopen, voordat we de contributies zouden gaan versturen. Inmiddels zijn sinds januari de jeugd trainingen weer hervat en kunnen we als club weer sport aanbieden. Nog niet volledig maar we hopen dit natuurlijk toch wel weer uit te breiden. Binnenkort kunnen jullie dan ook een passende contributie factuur/automatische incasso tegemoet zien.  

  De Stichting is afhankelijk van Kastine inkomsten, maar die hebben zij helaas al een tijdje moeten missen. Voor nu houdt zij zich bezig met de gemeente subsidies en aangepaste heffingen/huren en hopen er op dat ook ons Dijkvogels terras toch weer een keer open mag gaan.

  Onze PR commissie is sterk afhankelijk van onze sponsors, maar gezien de huidige situatie zal het voor elke sponsor een ander jaar zijn, wij hopen dan ook dat zij onze club trouw kunnen blijven. Namens Dijkvogels dan ook hartelijk dank voor uw steun en het beste gewenst voor uw/jouw onderneming!

  De TC en JTC zijn actief om de trainingen door te kunnen laten gaan, ook voor de senioren kan er weer iets meer met de nieuwe maatregelen, dus zien we nu ook doordeweeks weer meer de lampen aangaan op het veld. Maar niet te lang want voor de avondklok moeten we weer thuis zijn. Ver vooruitkijken kan nog niet, graag zouden we al weten of er een veldcompetitie voor de jeugd gespeeld kan worden, maar hiervoor is nog geen nieuws van de bond. Voor volgend seizoen zijn ieder geval de trainers voor de selectie rond, fijn dat Job en Barry voor deze groep klaar willen staan.

  De gemeente stimuleert dat kinderen in beweging blijven, dus werd in de voorjaarsvakantie een sport en spelmiddag georganiseerd bij Dijkvogels, waar 60 kinderen aan mee hebben gedaan. Met ook nog super lekker weer was dit een geslaagde en sportieve middag. Op zaterdagochtend zijn ook de allerjongste kinderen actief, met gemiddeld zo'n 7 tot 9 kids is er weer een leuke nieuwe lichting Minivogels.

  Tot slot de G groep, al sinds oktober ook niet meer kunnen trainen op de woensdagavond, maar gelukkig zijn er sinds vorige week weer wat mogelijkheden en zijn we gestart met een kleine groep met een aangepaste training! Fijn elkaar weer te zien en met elkaar te sporten. Voor deze groep is al bekend dat er geen 2e deel veldcompetitie komt en hebben we helaas de Special Olympics 2021 in Den Haag ook af moeten zeggen. Wij hopen bij beter weer op zaterdag bij ons thuis weer wat leuke dingen te kunnen doen.

  Kortom het is nog even volhouden, iedereen veel succes met het bewegen bij Dijkvogels op welke manier dan ook!

  Heb je vragen? Stel ze dan gerust via secretariaat@dijkvogels.nl

  Groeten Ronald, Tom, Bas, Danielle, Laura, Bianca, Kasper, Arjan