•  
 • Dijkvogels & Prinsjesdag

 • Vandaag is het alweer de derde dinsdag van september en dat betekend Prinsjesdag. Ben jij ook zo benieuwd wat er vandaag voor politiek, maar bovenal hopelijk positief nieuws naar buiten komt in deze gekke en spannende tijd? Bij Dijkvogels zijn wij dat natuurlijk ook, maar gelukkig hoeven wij niet voor heel Nederland te beslissen en hebben wij onze groen witte clubkoffertjes.

  Het blijft toch altijd leuk om te kijken met welke outfits en hoedjes de dames weer te voorschijn komen vandaag, maar geef ons toch maar liever onze eigen (sport) kleding. En wat dacht je van de extra keuze op onze vernieuwde Dijkvogels webshop? Klik rechtsboven op de website en laat je verrassen. 

  Het koffertje van de penningmeester zien we natuurlijk graag goed gevuld en zijn we blij dat alle vorig seizoen contributies bijna binnen zijn, jullie natuurlijk allemaal meestemmen tot 26 september met de Raboclubactie en de kantine commissie heeft besloten de prijzen iets wat te verhogen.

  In het koffertje van de stichting zit een vakje met bezuiniging en daar kunnen we met elkaar voor zorgen, onder andere door niet al te lang douchen en de lampen op het veld niet langer laten branden dan nodig. Samen met onder andere de kluscie houden we graag ons terrein en het materiaal netjes, help jij mee?

  Gelukkig hoeven we niet te wachten totdat het Prinsjesdag wordt en zijn er veel zaken al weer opgestart met name uit de koffertjes van de TC/JTC. Opstartende trainingen zijn geweest, selecties gemaakt, scheidsrechters ingepland, oefenwedstrijden gespeeld, maar ook zitten de eerste twee speelrondes er al weer op, zijn de eerste punten gepakt of is het nog zoeken naar de juiste combinaties om na afloop meer te hebben gescoord dan de tegenpartij. De ene week met zon, de andere week met wind en regen, maar ja dat is typisch Nederland. Een koffertje met goed weer is blijft een droom en moet je toch echt wachten tot ca. 12 november, dan mogen we de (troon) zaal weer in....

  De gouden koets passen we met z'n allen niet in, maar zijn we heel blij met de ouders die willen rijden voor onze jeugd, maar ook een bardienst draaien, de Kastine schoonhouden en meedraaien in de activiteitencommissie. 

  Ben je nieuwsgierig naar de begroting van komend seizoen, de vacatures, de wisseling van de wacht in de commissies of heb je goede ideeën of tips? Lees dan binnenkort de jaarverslagen en kom naar de Algemene Leden Vergadering om maandag 10 oktober en laat je stem horen!