•  
 • *** Dijkvogels Soepactie ***

 • Soepactie CKV Dijkvogels van start!

  Beste leden en supporters van CKV Dijkvogels,


  We hebben goed nieuws! We hebben besloten om een actie te starten waarbij we soep gaan verkopen voor de club. De opbrengst van deze verkoop zal worden gebruikt om onze club te ondersteunen en te versterken.

  De soep zal beschikbaar zijn in verschillende smaken ( en kan worden besteld door middel van een formulier), je kunt kiezen uit:

  - Tomaat met verse basilicum (500 ml)
  - Champignon met verse peterselie (500 ml)
  - Erwt met rookworst (500 ml)


  De bestellingen kunnen worden geplaatst tot en met zondag 29 januari via onderstaande link of bij een van onze leden. We willen u laten weten dat de soep opgehaald kan worden op 'Soeper' Zaterdag, 11 februari tussen 9 en 12 of tijdens de wedstrijd van Dijkvogels 1. Vanaf komend weekend zal de online verkoop van start gaan, dus maak vrienden, familie en kennissen alvast warm, want voor slechts 5 euro ben je al verzekerd van een Tomaat, Champignon of Erwten soep!

  We hopen dat jullie enthousiast zullen zijn om deel te nemen aan deze actie en onze club te steunen. In het formulier wordt gevraagd via welk lid u besteld, het lid wat de meeste bestellingen heeft wint een mooie prijs uit het Dijkvogels kleding assortiment.

  Soeper bedankt en groet,

  Het bestuur van CKV Dijkvogels.