•  
 • Erelid Mieke Steenbergen overleden

 • De afgelopen dagen ontvingen wij het bericht dat door een noodlottig ongeval op 78-jarige leeftijd is overleden ons ere-lid Mieke Steenbergen.

  Mieke is vooral bekend bij onze al wat oudere leden. Samen met haar man Fred vond je haar jarenlang achter de bar van onze nog oude Kastine, de Korf, aan het Nollaantje.

  Daar zorgden zij samen voor een kantine die goed bevoorraad was en het de spelers en supporters wat betreft de inwendige mens aan niets ontbrak. Bij Mieke kon je nog een kikker en een banaantje uit de snoepbakjes uitzoeken voor 5 cent!

  Ze heeft zich naast de kantinecommissie ook ingezet voor het secretariaat, de ledenadministratie, de coördinatie van de schoonmaak en het maken van het clubblad "In Vogelvlucht".  Het krantje werd in de beginjaren nog met de hand door haar getypt. Later kon je een floppy aanleveren in de Kortenaerstraat en een paar dagen later viel het gestencilde 'groene krantje' op de mat of kon je deze bij Fred en Mieke ophalen.  

  Na het neerleggen van haar vrijwilligerstaken bleef ze onze club trouw volgen, de laatste clubbladen werden altijd nog bij haar bezorgd en zij bezocht nog elk jaar trouw de ledenvergadering.

  Het bestuur van Dijkvogels bedankt Mieke dan ook voor alle vele jaren trouwe inzet.

  We wensen haar kinderen, kleinkinderen, overige familie en vrienden heel veel sterkte toe om dit onverwachte verlies een plek te geven.