• G korfbal en corona, we mogen weer iets.....

 • Het is alweer een tijdje geleden dat we van ons hebben laten horen. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en hebben we nog steeds van doen met het inmiddels alom bekende virus. Een aantal van jullie hebben het virus ook gehad of moesten in quarantaine. Heel vervelend allemaal....

  Gelukkig hebben we veel contact met elkaar en na de sinterklaas training van 5 december nog een aantal leuke dingen online gedaan, want jullie zijn fanatiek met de whapp. Met oud jaars dag was er een foto-bingo via de whapp. Op 9 januari organiseerden we de online nieuwjaars bingo, dit was goed bevallen dus op 20 februari kwam er nog een carnavalsbingo achteraan. Leuk dat een aantal van jullie hier aan meededen.

  Maar wat zouden we elkaar weer graag echt eens zien, bij kletsen en sporten.....

  Op 23 februari kwam er groen licht dat we tot 26 jaar in groepsverband mogen gaan sporten en vanaf 27 jaar in tweetallen en op 1,5 mtr. Na overleg met de trainers zijn we dan ook woensdag 3 maart van start gegaan, natuurlijk buiten, want in de sporthal afgelopen winter mocht niet. Nog nooit zo vroeg al buiten getraind in onze carriere, maar warm aankleden helpt en dan nog lekker bewegen, wat was het weer een feestje! De avondklok is er nog tot eind maart, dus het is op tijd weer naar huis, maar dat is het ergste niet, we mogen weer iets! 

  Begin februari hebben we als trainers besloten om niet mee te doen aan de Special Olympics 2021 in juni in Den Haag. We zouden graag met z'n allen gaan, maar dat gaat niet lukken en dat respecteren we van elkaar.

  Helaas zal er ook 2e deel veld voor ons geen competitie zijn, de clubs waar we tegen we spelen en ook wij zelf vinden dit nog niet verantwoord, heel jammer maar het is even niet anders.

  Tot zover weer even een berichtje van ons en hopelijk kunnen we met naleving van de regels in ieder geval op de woensdagavonden weer met elkaar blijven trainen!