• G-KORFBALLERS DIJKVOGELS WINNEN RÉMY VAN EIJNATTEN BOKAAL

  11 nov 2019
 • In de poule waren zowel de G-korfballers van het Maasdijkse Dijkvogels, de titelhouder, als Sporting Trigon uit Leiden, ongenaakbaar. Afgelopen zaterdagavond stonden ze beide in de finale van de Haagse Korfbal Dagen in de G-klasse. Dijkvogels won met 4-1.

  "Na een 1-1 ruststand kwam Dijkvogels na rust op stoom en met drie opeenvolgende treffers waren de Maasdijkers de gelukkig winnaars. Speciaal voor deze gelegenheid was KNKV bestuurslid Erik Kraaij aanwezig. Hij reikte de door de Stichting Haagse Sportstimulering Gehandicapten beschikbaar gestelde bokaal uit. De Rémy van Eijnatten bokaal, vernoemd naar de man die veel heeft betekend voor de Haagse Korfbaldagen en en ons vorig jaar ontviel.
  Beide teams werden bovendien verblijdt met kaarten voor de korfbal league finale van dit seizoen op 4 april 2020 in Ahoy."

  Niet alleen de G2 heeft gespeeld, maar samen met de G1, G3 en G4 is er ook meegedaan aan de clinic in de middag. Samen met HKV G en een aantal leerlingen van speciaal onderwijs was dit een gezellige en sportieve middag. Na afloop hiervan kregen de  spelers en coachers een patatje en drankje aangeboden, zodat ze er helemaal klaar voor waren om de finale te bekijken en de G2 aan te moedigen. 

  Namens Dijkvogels danken wij de HKD organisatie dan ook hartelijk voor het mogelijk maken van het G korfbal tijdens dit toernooi en het Valto streamteam voor het mogelijk maken van de livestream, zodat wij nog eens terug kunnen kijken.

  Wij hebben er van genoten en weer graag aan de Haagse Korfbaldagen meegedaan!