• G KORFBALLERS GENIETEN! ** FILMPJE: HELAAS GEEN SPECIAL OLYMPICS 2020 **

  5 jun 2020
 • Inmiddels hebben ook onze G korfballers er al weer 4 trainingen op zitten, blij dat het weer kan en mag, ook voor deze groep! Want na 13 maart is er voor een aantal van onze spelers veel veranderd. Niet naar je werk, niet naar je ouders toe en gebonden aan de woningen! Gelukkig treedt er weer wat versoepeling op en hopen we jullie binnenkort dan ook allemaal weer te mogen zien op het korfbalveld! Maar we zitten niet stil, gelukkig is er social media waar we met elkaar veel contact hebben en is het filmpje inmiddels online, waar iedereen iets voor heeft aangeleverd!

  Juist in deze afgelopen periode hadden we nog allemaal leuke dingen gepland staan, die helaas niet door konden gaan, maar waar we in het nieuwe seizoen zeker weer naar gaan kijken.

  *Ploeg van de week bij Dijkvogels 1 op 14 maart

  *Het Rolling Dinner bij ouders/trainers thuis op 21 maart

  *Lunch bij de Bonte Zebra en zaalfinale in Ahoy op 4 april

  *Clinic van Nederlands team speeltster Marjolijn Schenk op 27 mei

  En natuurlijk lang naar uitgekeken  de Special Olympics 2020 in Den Haag op 12, 13 en 14 juni a.s. Logeren bij Boerderij Dichtbij en korfballen bij HKV/Ons Eibernest, altijd een feestje, een weekend weg met elkaar, maar wij duimen nu hard voor volgend jaar!

  Daar veel evenementen de komende zomer niet doorgaan, vinden we het goed om elkaar toch te blijven zien en zullen we de komende periode door gaan met trainen op de woensdagavond, uiteraard bij goed weer. Misschien kan je niet elke week, geen probleem, wij gaan zorgen voor sportieve en gezellige avonden!

  Maar het belangrijkste voor nu, blijf gezond en houd vol!

   

  Filmpje: Helaas geen Special Olympics