• G-Nieuws

  Het 23e G korfbalseizoen .....    update na 13/10/2020

  Helaas hebben we op 13 oktober van onze minister moeten horen dat we het sporten alleen mogen doen in beperkte mate. Daar dit voor onze groep niet haalbaar is en het weer ook minder is geworden, leek het ons als leiding verstandig om per direct te stoppen met de trainingen. Ook  bij ons en jullie in de omgeving komen de besmettingen dichterbij, dus helaas even pas op de plaats. We hopen elkaar snel weer te mogen zien en voor nu houden we elkaar op de hoogte via de whapp of telefoon! Blijf positief en houd vol!

  (Update 1/9)Inmiddels is het al weer september en zijn we eigenlijk nog niet gestopt na het vorige bijzondere seizoen.

  Op een 2 tal te warme woensdagen na zijn we met elkaar lekker aan het sporten gebleven, de opkomst was goed en dankzij alle trainers was dit mogelijk.

  Helaas hebben we met alle G clubs en de bond overlegd dat het niet verantwoord was om te gaan starten met het eerste deel van de veldcompetitie, hoe jammer we het ook vinden. We willen geen risico nemen om het virus ergens op te lopen en mee te nemen naar huis met alle gevolgen van dien.

  Natuurlijk blijven we gewoon wel trainen op ons eigen terrein en met ons eigen clubje. Op onderstaande zaterdagen willen we thuis wat leuks voor julie organiseren, bij voldoende animo en goed weer natuurlijk.

  Onderstaande informatie blijft nog steeds van toepassing, zijn er vragen stel ze dan gerust!

  Vakanties/afwezig
  Mocht je nu al een zaterdag of woensdag in de komende periode er echt niet kunnen zijn, wil je dit dan aan Selma doorgeven op de app? Haar nummer is 06-42443773, bedankt alvast! 

  De sponsor kleding van Habbekrats
  Wij zijn heel blij dat kringloopwinkel Habbekrats onze kleding sponsor is en we er netjes verzorgd uitzien. Vanaf dit seizoen zal Jolanda de kleding contact persoon zijn voor jullie, dus heb je een vraag? Stuur haar dan even een mailtje via reneenjo@gmail.com

  Dirk Kuyt Foundation ondersteunt ons met vervoer.
  Bij deze willen we de DKF bedanken voor de mogelijkheden die zij bieden met vervoer.
  Als begeleiding schrijven wij in voor de uitwedstrijden, maar helaas zullen we nu even niet van hun diensten gebruik gaan maken, ze staan er wel weer voor open dus hopelijk gaat het weer een keer lukken! Fijn dat dit mogelijk is! #SamenmetDirk

  Adressenlijst voor uitwedstrijden zaal en veld
  Deze vind je hier

  Activiteitenkalender

  De woensdagavond trainingen zijn helaas vanaf 13 oktober weer stilgelegd, zodra we weer kunnen/mogen laten wij het jullie weten.  

  De gehele Haagse korfbaldagen gaan niet door in november

  11 12 13 juni 2021 SO 2021 in Den Haag en overnachten op Vlugtenburg alles ovb.