•  
 • Gefeliciteerd !

 • Jullie hebben het vast gevolgd op de socials van Dijkvogels, de veldkampioenen van Dijkvogels!  In het stukje van vorige week kon je lezen dat er nog van alles mogelijk was!

  Een aantal doordeweekse wedstrijden bepaalde al een beetje wat er afgelopen zaterdag nog aan punten moest worden behaald, maar uiteindelijk is het gelukt voor Dijkvogels 3, de meiden van de B2, de kanjers van de C1, D1, E2 en na de afgelopen weken de G2 en G3, nu ook Dijkvogels G1. En heel bijzonder Dijkvogels A2 heeft met alle 4 de poulegenoten, 6 punten gehaald, dus allemaal kampioen! Van harte gefeliciteerd!

  Dijkvogels 4 moest nog twee keer winnen, maar dat lukte net even niet, jammer, maar in de zaal hebben jullie het al laten zien! Elk team verdiend dan ook gewoon een groot applaus, want jullie zijn er allemaal voor gegaan dit seizoen, maar er kan er toch meest maar 1 de winnaar zijn!

  Met nog 1 inhaalwedstrijd voor de B1 te gaan komende dinsdag, zit het echte seizoen er dan ineens toch al weer op!

  We willen dan ook iedereen bedanken die heeft klaar gestaan om het korfballen mogelijk te maken! Spelen, trainen, coachen, invallen en zeker niet te vergeten het fluiten van de wedstrijden bij ons zelf, maar ook extern, want hierdoor hebben we 39 van de 45 verplicht te fluiten veldwedstrijden behaald. Dankjewel heren!

  En natuurlijk ook de ouders bedankt voor jullie support, het rijden, de hulp bij de bar- en schoonmaakdiensten en organiseren van activiteiten.

  Komend weekend staat ons 60 jaar jubileum op het programma, natuurlijk hopen we vele van jullie vrijdag en zaterdag te zien, laten we duimen voor droog weer!

  Groeten de 3 TC's