• Gezellig en actieve zaterdag 11 januari voor G-Teams Dijkvogels

  16 jan 2020
 • Afgelopen zaterdagmiddag en –avond stonden voor de G-teams sportieve, lekkere en ontspannen activiteiten op het programma.

  In de middag had de G-2 korfbal wedstrijden in onze sporthal en na 16.00 uur stonden er hapjes en drankjes klaar in de Kastine. Er volgde een presentatie van Jilly en daarna vertrokken we met veertig mensen naar de bowling baan in De Lier.

  Helaas zat er geen bowling activiteit in voor Nick want die was tijdens de wedstrijd van die middag door zijn enkel gegaan en had veel pijn aan zijn voet, maar lekker kijken naar de rest bleek een goed alternatief. Het ging er lekker fanatiek aan toe met bowlen. De ballen vlogen met of zonder rekje op hun doel af! Raak of niet het doel van een leuk uurtje bowlen werd in ieder geval behaald!

  Voor ons vertrek naar de bowlingbaan in de Kastine, richtte Jilly bekwaam het woord tot de aanwezigen, daaronder waren ook haar opa en oma van der Arend. Wat bleek het bedrijf van haar familie ‘Arend Roses’ had een verrassing voor spelers en coaches in petto. Jilly pakte uit een stapel dozen een mooie sporttas en gaf een demonstratie hoe die te gebruiken. Een tas op rolletjes, één voor alle spelers en begeleiding van de G afdeling van Dijkvogels. Een zeer handige tas zodat een ieder met gemak de sportkleding en aanverwante benodigdheden kan vervoeren en het geeft ook nog eens goede uitstraling voor de komende Special Olympics in Den Haag. Familie van der Arend héél erg bedankt en daar hoorde voor oma van der Arend natuurlijk als dank, ook een bloemetje bij.

  Dit was een intermezzo tijdens het buikje rond eten. Allemaal lekkers dat door veel mensen naar de Kastine was meegebracht. We konden o.a. genieten van preitaartjes gemaakt door Nanda, een heerlijke chocoladetaart gebakken door Kikki (heeft talent voor heel Holland bakt), bladerdeeg hapjes klaargemaakt door Melissa, zalm- en kip wraps door Rianne, soep door Carola en Mark, lekker salades en macaroni/nassi, kortom te veel om op te noemen, laat staan om op te eten!

  Lenie en Marja bedankt voor de organisatie en verder Iedereen bedankt voor het aanwezig zijn op deze 11e januari 2020! Het werd een prima middag en avond met ieders bijdrage zeker ook met de nieuwe sporttas, op rolletjes liep!