• Goede voornemens...

 • We zijn al weer bijna een week in het nieuwe jaar 2022, maar dat neemt niet weg dat wij als bestuur van Dijkvogels een ieder van jullie, samen met je familie en gezin, een mooi, gezellig, sportief en bovenal gezond nieuw jaar toe wensen. 

  Een nieuw jaar ligt voor ons, wellicht  heb je plannen en goede voornemens te over, maar kan je helaas nog niet zo ver vooruit kijken. Dat geldt ook voor ons als bestuur.

  Fijn dat de scholen maandag weer grotendeels opengaan, om zo weer samen met vrienden en vriendinnen onderwijs te volgen. Na de laatste persconferentie zijn er wel weer wat versoepelingen mogelijk en daar willen wij dan ook zeker gebruik van maken. Komende zaterdag, morgen dus, is er buiten een bootcamp ingepland en we hopen dat dit door kan gaan, als de weergoden ons niet in de steek laten. 

  We starten met de jeugd volgende week weer met trainen, ook buiten, het materiaal is nog in de sporthal, maar we hebben creatieve trainers, dus laten we er samen van de A t/m F iets leuks van maken! Voor wat betreft het verdere verloop van de zaalcompetitie, hebben ook wij nog geen duidelijkheid, dus moeten we maar even geduld houden.

  Kijken we iets verder vooruit dan hebben we zeker goede voornemens, om een aantal activiteiten en actiepunten uit te voeren, maar ja we zijn afhankelijk van ......

  Denk hierbij aan het kamp voor de jeugd in april en de Special Olympics Twente in juni voor onze G groep. Voor beide kampen zijn inmiddels de voorbereidingen gestart, want als het door mag gaan, dan hebben we immers graag alles goed geregeld.

  Het opleiden van nieuwe scheidsrechters staat bovenaan op de rol, maar als er nauwelijks wedstrijden zijn om te oefenen en ook het afnemen van examens bij de bond moeizaam verloopt, loopt dit actiepunt wederom vertraging op.

  Op de achtergrond is de kledingcommissie druk in de weer met de voorbereiding van de nieuwe kledinglijn en het vergroten van het assortiment op de webshop. Zodra hier meer nieuws over is, komen zij zeker bij jullie terug.

  Natuurlijk zijn wij er als bestuur voor jullie dus heb je ideeën, vragen, wensen oftewel goede voornemens voor Dijkvogels? Schroom niet en deel ze met ons via secretariaat@dijkvogels.nl  Belangrijk, zeker nu we elkaar veel minder kunnen zien.

  Hopelijk tot snel en we houden jullie op de hoogte!

  groeten van het Dagelijks Bestuur, Laurens, Emiel en Daniëlle