• Helpen bij het leukste Dijkvogels evenement?

 • Het duurt nog wel eventjes, maar het schutterstoernooi komt er weer aan en hier kan ik zeker weer wat handjes gebruiken. Het is natuurlijk een hele gave Dijkvogels dag voor de hele Maasdijk, maar die loopt uiteraard niet vanzelf! Je kan in de periode voor het toernooi helpen, tijdens het toernooi en de dag na het toernooi en het is ook prima te combineren met meedoen!

   

  Bekijk hieronder of er iets tussen staat waarbij jij het leuk vindt om te helpen en stuur even een appje naar mij! Jeroen, 06-41415676. De mensen die al hebben aangeven te willen helpen, zal ik zeker gaan benaderen! Het helpt onwijs als jullie je alvast van te voren bij me willen aanmelden, dat scheelt heel wat zoeken en belletjes!. HetAlvast bedankt allemaal 😊 

   

  Organisator

   

  Dat klinkt natuurlijk vreselijk interessant en leuk, maar het komt er op neer dat ik er eigenlijk gewoon een maatje bij zoek! Op de achtergrond heb ik genoeg hulp, maar een organisatorische enthousiasteling die het leuk vindt om mee te denken over de opzet, de organisatie en coördinatie van het hele toernooi inclusief BBQ en afterparty, kan ik goed gebruiken. Je hoeft natuurlijk niet gelijk alles te doen, maar wellicht vind je het leuk om het stukje aankleding, dj/entertainment op je te nemen? Het is ontzettend leuk om te doen en met z’n 2en (of 3en of 4en??)  net nog een beetje leuker! Jong, oud, een ouder het maakt niet uit wie je bent, maar laat het me gerust weten als je er vragen over hebt of als je interesse hebt en dan kijken we of we een match hebben! Bellen mag!

   

  Bardienst

   

  Tussen 12.00 uur en 23.00 uur hebben we mensen nodig om de gasten te voorzien van drankjes. Stuur een appie als je een bardienst (met een maatje?) wil draaien inclusief de tijd die je voorkeur heeft: van 12.30 - 16.00, van 16.00 – 19.30 of van 19.30 – 23.00.

   

  Terras

   

  Lege flessen weghalen, vuilniszakken wisselen etc. Hier ben je natuurlijk niet constant mee bezig, maar loopt zo door de dag heen. Toch wel fijn als het er beetje fris uit blijft zien allemaal!

   

  Catering hulp

   

  Dit kan zijn helpen met snijden in de keuken voor de fameuze BBQ, het bijhouden en uitlopen van de BBQ gerechten die nog altijd onder de bezielende leiding van de Van Loenen Catering staat. Er staat vast wel iets bij wat je leuk vindt, dus laat het me weten en dan komen we er wel uit!

   

  Opruimen na de BBQ

   

  Tja, het eten smaakt natuurlijk altijd bijzonder goed, maar het betekent wel dat na afloop van de BBQ alles weer even snel moet worden weggehaald, opgeruimd en schoongemaakt. Met een cluppie is dat altijd zo gebeurd!

   

  Opbouwen en afbouwen!

   

  Zaterdag rond 08.30 starten we met opbouwen van de palen, terrassen, tenten etc. En zondag vanaf 12.00 uur mag alles weer weg! Appie naar bovenstaand nummer als je hier bij kan zijn!