• Het jaar 2020 zit er bijna op....

  29 dec 2020
 • Nog heel even en dan zit het jaar 2020 erop. En wat voor een jaar, eentje die we zeker niet snel zullen vergeten. Dit jaar gaf velen van ons zorgen om de gezondheid, want corona kwam toch ook steeds dichterbij in ons dorp. Werk en privé moest anders worden ingericht. Thuiswerken, kinderen niet naar school, niet spontaan op bezoek of iets afspreken met elkaar en zelfs de sporten werden stilgelegd.

  Trainen konden we nog doen met regelmaat, maar het spelen van wedstrijden was dit seizoen helaas een ander verhaal. Jammer want dat is toch waar je voor traint en met elkaar een team voor bent, naast natuurlijk de gezelligheid langs de lijn en op het terras.

  Gelukkig hebben we een prachtige lange zomer gehad en werd Nederland creatief in anders denken. Bij Dijkvogels hebben we hier ook aan meegedaan, een goed bezochte bootcamp, kampspellen voor de zomerstop, team challenges, Pietentraining, mix- en schutterstoernooi voor de jeugd en dit keer een tropische verrassings box in december in plaats van de welbekende mandarijnen actie. Een Westlandse sportverenigings pubquiz en natuurlijk de Rabo Clubkas Campagne zorgden ervoor dat we nog een aantal mooie bijdragen voor de clubkas mochten ontvangen. Van harte welkom daar we ook de gezelligheid en daarmee ook de inkomsten van onze Kastine grotendeels hebben gemist.

  Na wat uitstel is dan ook de leden vergadering online gehouden, ruim veertig leden/ouders hebben op deze manier toch mee kunnen kijken en luisteren. Voor wie er niet bij kon zijn, volgt binnenkort nog een overzicht.

  Voor nu houden we even pas op de plaats en gaan we ons opmaken voor de jaarwisseling, wellicht tijd om oliebollen te bakken of appelflappen, wie weet! Begin van het nieuwe jaar starten de commissies met het kijken naar de meest passende goede voornemens, uiteraard helemaal afhankelijk van de persconferenties en wat de KNKV verder beslist.

  Het bestuur bedankt dan ook iedereen die in dit bijzonder jaar zijn steentje heeft bijgedragen aan onze club en wenst iedereen een rustig, maar gezellig uiteinde en een goed begin van een gezond en anders 2021.

   

  groeten Bas, Kasper, Arjan, Bianca, Ronald, Tom, Laura en Daniëlle

  secretariaat@dijkvogels.nl