•  
 • Het nieuwe seizoen staat voor de deur

 • Het nieuwe seizoen staat voor de deur, en we kunnen niet wachten om weer te schitteren op het veld. Maar, er is een klein probleempje... we hebben jouw hulp nodig!

  Nu, ik weet wat je denkt, "Wat kan ik nou echt betekenen?" Nou, ik kan je verzekeren dat we bij Dijkvogels altijd plek hebben voor meer enthousiaste vrijwilligers. Ja, jij!

  Je hebt misschien al gehoord dat we nog een aantal vacatures open hebben staan. Maar hier is het mooie: je hoeft geen korfbalvirtuoos te zijn om mee te doen. We zijn op zoek naar mensen van alle achtergronden en ervaringsniveaus die gewoon wat tijd en energie willen investeren in onze club.

  Laten we het duidelijk maken: we hebben allerlei soorten taken beschikbaar. Of je nu graag met de jeugd werkt, wilt helpen bij evenementen, technische vaardigheden hebt om te delen, of gewoon wat wilt helpen wanneer het nodig is, we hebben iets voor jou.

  Het draait allemaal om jouw unieke bijdrage aan onze club. Door vrijwilliger te worden bij Dijkvogels, word je een belangrijk onderdeel van onze club. Samen zorgen we ervoor dat onze vereniging blijft groeien en bloeien.

  Binnenkort zullen enkele van onze bestuursleden je misschien persoonlijk aanspreken op zaterdagen om je over de streep te trekken voor een paar kleine taken. We willen je aanmoedigen om met ons mee te doen, want vele handen maken licht werk.

  Maar dat is niet alles! We willen ook alle leden uitnodigen voor onze Algemene Ledenvergadering (ALV) op 9 oktober. Binnenkort ontvang je een aparte uitnodiging met meer details.

  En markeer ook alvast aanstaande zaterdag 16 september in je agenda, want dat is de openingsdag van ons 60-jarig jubileumseizoen. Om 15:00 uur organiseren we een teamparade en na de wedstrijd van Dijkvogels 1 is er een spannende loterij om ons jubileumjaar te vieren. Na de loterij gaan we over naar de derde helft met eten en geweldige muziek.

  Maar laten we niet vergeten dat onze geweldige vrijwilligers de ruggengraat van onze club zijn. Een van hen, Sjaak, heeft bijvoorbeeld een indrukwekkende takenlijst en deze omvat onder andere:

  • Tuinonderhoud bij de hoofdingang, inclusief het verwijderen van onkruid en schoonvegen van het entreegebied.
  • Onderhoud van de groenstrook langs het pad achter het clubgebouw, zodat het looppad vrij blijft van begroeiing.
  • Schoonhouden van de speeltuin.
  • Regelmatig snoeien van struiken tussen de sloot en de fietsenstalling om het zicht vanaf de parkeerplaats te behouden.
  • Onderhoud van paden en opritten op het clubterrein.
  • Onderhoud van plantenbakken zowel binnen als buiten de kantine, inclusief bewatering.

  Sjaak zou het fijn vinden om een aantal taken over te dragen aan, en samen te werken met andere vrijwilligers.

  Dus, als je denkt "Hé, ik wil wel helpen!", laat het ons weten. We staan te popelen om je meer te vertellen over de mogelijkheden en hoe je kunt bijdragen.

  Laten we samenwerken, plezier hebben en een geweldig seizoen tegemoet gaan!

  Bedankt voor je overweging en betrokkenheid!

  Sportieve groeten,

  Laurens de Jong
  Voorzitter van Dijkvogels