•  
 • HKD G korfbal toernooi a.s. zaterdag 28 oktober in Maasdijk

 • Ieder jaar organiseert de Stichting ”The Hague Korfball Masters” het evenement, De Haagse Korfbaldagen. Komende donderdag 26 oktober gaan de voorrondes van start en de finales worden op zaterdag 4 november gespeeld in de HKV/OE hal. Bij Dijkvogels spelen de junioren op zaterdag 28 oktober een drietal wedstrijden in de Schilp in Rijswijk, veel succes allemaal!

  Inmiddels al weer voor het 7e jaar maakt het onderdeel G-Korfbal deel uit van dit evenement en maken we van de gelegenheid gebruik om het G-korfbal in onze regio verder te promoten. Met onder andere een (online) artikel in het Hele Westland, hopen we belangstellenden te kunnen laten zien hoe leuk het is om samen te sporten!

  Rust en overzicht is voor deze doelgroep belangrijk, vandaar dat we dit keer gekozen hebben voor een aparte sporthal en wel bij ons in Maasdijk. Aanstaande zaterdag 28 oktober verwachten we dan ook maar liefst 12 gast teams, die mee zullen doen aan het toernooi en tussendoor zullen strijden om de titel beste strafworpenkoning en -koningin!

  Met de achttallen KCR, Ondo, Korbatjo, Vitesse, Sporting Trigon, Albatros, Merwede, de viertallen Top Sassenheim, Weidevogels, HKV/Ons Eibernest, Refleks en het net gestarte Meervogels als sfeerproevers en Dijkvogels zelf natuurlijk, hopen we er een gezellige en sportieve dag van te maken, waarin we gelijk de finales zullen spelen.

  Zaterdagavond 4 november tijdens de HKD finale dag in de HKV/Ons Eibernesthal staat een demonstratie wedstrijd gepland. Dit keer met twee mix teams bestaande uit diverse spelers van bovenstaande clubs, voor zowel het 4- als 8-tal korfbal.

  Nieuwsgierig naar al deze kanjers of wil je graag wat informatie over het G korfbal? Loop dan zaterdag 28 oktober tussen 11.00 en 16.00 uur zeker even binnen bij onze sporthal om te komen kijken en de spelers aan te moedigen.

  Zijn er vragen? Laat ze ons weten via g-korfbal@dijkvogels.nl of bel even met Bianca 06-43242610

  Wij hebben er zin in!

  Namens Dijkvogels en de HKD organisatie

  Bianca, Marja, Marvin, Tymen en Jos.