• HKD wisselbeker voor Dijkvogels/Refleks G

  • Afgelopen twee weekenden stonden voor een mix van Dijkvogels G spelers en twee enthousiaste spelers van Refleks in het teken van de Haagse Korfbaldagen. Zaterdag 13 november speelden we een gezellig toernooi in sporthal Zuidhage samen met Albatros, HKV/Ons Eibernest/Vrijbuiters en Tempo. De winnaars hiervan waren verzekerd van een plaats in de finale afgelopen zaterdag in de HKV/Ons Eibernest hal.

    Uiteindelijk waren het dan ook Tempo G2mix en Dijkvogels/Refleks die zaterdag om 18.45 uur de strijd aangingen tegen elkaar. Helaas zonder publiek, maar gelukkig werden de wedstrijden gestreamd en hebben maar liefst 400 mensen naar deze wedstrijd gekeken. Voorafgaand natuurlijk het voorstellen met muziek, oplopend in de schijnwerpers, dat alleen is al een feestje! 

    Dat beide teams aan elkaar gewaagd waren bleek wel want tot aan de laatste 20e minuut ging het gelijk op, met mooie doelpunten van Nick, maar liefst 3x, en Denise die de winnende nummer 4 maakte, werd het op het nippertje nog 4-3 voor Dijkvogels/Refleks. De mascotte was er ook weer bij en samen zorgden we voor een feestje rondom de prijsuitreiking. Voor beide teams was er een nieuwe bal, een beker, HKD toilettas en namens de KNKV alvast 15 kaartjes voor de zaal finale in AHOY 2022.

    Wat ons betreft een mooie voorbereiding voor de zaalperiode, hoe deze zal gaan verlopen wachten we rustig af, maar dit evenement hebben we alvast maar weer kunnen doen. Veel succes allemaal in de zaal.