•  
 • Hoera Dijkvogels 60 jaar!

 • Beste Dijkvogels (oud)leden en vrienden,

  Met trots en vreugde nodigen wij jullie uit om samen met ons het 60-jarig jubileum van onze korfbalvereniging Dijkvogels te vieren. Dit bijzondere weekend staat gepland op 13, 14 en 15 juni, en belooft een feestelijke aangelegenheid te worden vol met activiteiten voor jong en oud.

  We beginnen het jubileumweekend al op donderdagavond met een gezellige **Koppelklaverjassen** avond. We nodigen iedereen uit om deel te nemen en zoveel mogelijk mensen mee te nemen, zodat we de hele kantine kunnen vullen met tafels vol gezelligheid en spelplezier. De avond begint om 20:00 uur, met een inloop vanaf 19:45 uur. Klik hier om je aan te melden.

  Op vrijdagavond gaan we iets heel speciaals doen. We willen een **nieuwe versie** van onze verenigingsfoto maken door alle leden op de foto te zetten in de vorm van het getal **60**. Dit wordt een uniek moment om vast te leggen en een prachtige herinnering voor in de toekomst. Daarom is het belangrijk dat iedereen aanwezig is om deel uit te maken van deze bijzondere foto. Vergeet niet je wedstrijd shirt mee te nemen!

  Voorafgaand aan de foto, organiseren we een **Ouder en Kind toernooi**, waarbij we veel plezier kunnen maken en oude bekenden weer eens kunnen zien en spreken. De avond wordt afgesloten met een spannende wedstrijd tussen de **Oud Dijkvogels** en **Oud Dijkvogels**, een perfecte gelegenheid om de verenigingsspirit te vieren en te genieten van de sport die ons allemaal verbindt. 

  We sluiten het weekend af op zaterdag met een spannend en het welbekende Dijkvogels ** Autobedrijf van Staalduinen Schutterstoernooi** en een heerlijke BBQ om samen van te genieten. Gevolgd door een avond vol foto's en feest.

  Jullie aanwezigheid zal ons jubileumweekend compleet maken. Laten we samen terugblikken op de mooie momenten die we hebben gedeeld en nieuwe herinneringen creëren die we voor altijd zullen koesteren. 

  Wij hopen jullie allemaal zeker te mogen verwelkomen tijdens dit speciale 60 jaar Dijkvogels jubileum weekend.

  Met hartelijke groeten,

  Namens bestuur Dijkvogels en 60 jaar Dijkvogels comité

  Laurens de Jong