•  
 • Informatie Schutterstoernooi

 • Autobedrijf van Staalduinen Schutterstoernooi 2022

   

  Ondanks de vele andere (maar trouwens veel minder gezellige) feestjes gaan we aanstaande zaterdag weer los met maar liefst 125 deelnemende koppels!  Het weer ziet er prima uit voor komend weekend en dat in combinatie met veel gezellige mensen en gezellige muziek hebben we alle ingrediënten voor een top zaterdag weer in huis. 

  Van alle oud winnaars is er dit jaar maar 1 koppel dat weer samen mee doet, namelijk Peter en Eelco, winnaars van 2019. Daarnaast doen er nog wel wat oud winnaars mee, maar zij hadden kennelijk geen vertrouwen meer in hun titel partner en gaan hun geluk nu met een ander beproeven. We gaan zien of we dit jaar weer 2 nieuwe winnaars krijgen of dat er voor het eerst een titel geprolongeerd gaat worden. Het duo dat in 1 wedstrijd het meest aantal doelpunten heeft weten te maken, zijn ook weer van de partij: Jan & El Heine. De ervaring spat er aan alle kanten vanaf, maar tot op heden heeft het nog geen titel gebracht voor deze allstars. 

  Ook bij de jeugd zien we veel nieuwe koppels, dus ook daar gaat het weer spannend worden wie de beker mee naar huis mag gaan nemen. Het deelnemersveld is hier niet zo groot, dus grote kans dat je door kan stoten naar de kwart finales en wie weet wel verder! 

  Aanvang toernooi: 13.00 uur

  Vanaf 12.30 is het veld geopend voor iedereen die toch nog even op de valreep wil oefenen omdat je toch weer iets fanatieker bent dan dat je van te voren dacht. Want tja, met de zesjes-draai techniek sta je toch wel een beetje voor paal.  Of om jezelf alvast wat moed in te drinken omdat je toch wat meer last heb van schieterietus dan dat je had gehoopt (een veel voorkomende korfbalstoornis bij strafworpen nemers).  Om 13.00 uur zal het toernooi dan gaan beginnen met de poule fases: 1 voor de jeugd en 1 voor de senioren. Rond 16.00 uur zit de poulefase er open gaan we verder met de finale rondes. De jeugd speelt deze finales ook apart. 

  De wedstrijdschema’s zijn op de dag zelf te bekijken via de schermen en aan de ramen. Ook kun je dit jaar het schema en de tussenstanden zien in een app. Dus neem je telefoon mee, dan volgt zaterdag ter plekke de informatie over de app die je kunt downloaden. 

   

  Bij de wedstrijdtafel kun je tevens je BBQ bandje halen vanaf 12.30, ook als je je niet van te voren hebt opgegeven. We willen jullie vragen om dit zoveel mogelijk contant te betalen. 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen t/m 12 jaar. Ondanks de hoge boodschappen prijzen, toveren we weer een BBQ 6.0 tevoorschijn, waar jullie in principe onbeperkt van mogen eten. 
  Bij de bar is er uiteraard wel de mogelijkheid om je drankjes te kunnen pinnen, maar ook hier betaal je het liefst contant. 

   

  Fietsen parkeren 

  De fietsen kunnen geparkeerd worden in de door hekken aangegeven plaatsen op de autoparkeerplaats als de gewone fietsenstalling vol is. 

  Eindtijd

  De BBQ zal openen rond 18.00 uur, dus zorg dat je voor die tijd je bandje hebt gekocht. Hierna feesten we gezellig door tot 23.00 uur. Om 22.30 zullen de barren sluiten. 

   

  Wij hebben er in ieder geval weer veel zin in om er samen met iedereen een gezellige dag van te maken!