• Inschrijving schutterstoernooi 2022 **Laatste mogelijkheid**

 • Laatste week om je op te geven voor het meest iconische toernooi van korfballend Nederland; het Schutterstoernooi!

  Souplesse in ieder schot; wanhopige pogingen om uberhaupt een bal de lucht in de krijgen, ouderwets zesjes draaien; de basketbal techniek, de met-bier-schiet-ik-beter-methode; alles komt voorbij!

  De inschrijvingen zijn alweer lekker binnengekomen, maar mocht je het nog niet hebben gedaan; aanstaande vrijdag om 23.59 sluit de inschrijving. Hierna is het niet meer mogelijk om nog mee te doen, dus zorg dat je op tijd bent.

  Zaterdag 2 juli, inloop vanaf 12.30. Hierbij nogmaals de link om je in schrijven

   

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   

  Ha allen!

  Via bijgevoegde link is het weer mogelijk om je in te schrijven voor het Autobedrijf Van Staalduinen Schutterstoernooi! Let op: inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 24 juni 23.59 uur! en alleen maar via deze link. Alle leden, jeugdleden, oud-leden, niet-leden, voetballers, Maasdijkers, Westlanders, ouders, families, zowel talentvol als talentloos zijn weer van harte welkom om mee te doen aan deze dag! Je hoeft er dus niet per se voor te kunnen korfballen! Dus zoek een maatje waarmee jij denkt een gezellige middag mee te gaan scoren en schrijf je in.

  Datum: zaterdag 2 juli
  Tijd: inloop & aanmelden vanaf 12.30, start toernooi 13.00 uur. De poulefase eindigt rond 16.00 uur en hierna zijn de finale rondes.
  Kosten: Deelname aan het toernooi is gratis, BBQ €10,-, voor kinderen tot en met 12 jaar €5,-


  Voor de jeugd tot en met de D-teams is er een aparte poule, waarbij een ouder+kind team natuurlijk gewoon kan worden ingeschreven. Na het toernooi is er dus de BBQ 4.0 en aansluitend feesten we natuurlijk gewoon nog gezellig door! Mooi weer is het altijd, gezellig eigenlijk ook wel, dus alleen maar redenen om je op te geven👌🏻😊.

  Houd www.dijkvogels.nl in de gaten voor de laatste info. Bij vragen bel of app Jeroen, 06-41415676.

   

   

  Klik hier voor aanmelding!