• Download hem nu!

  De nieuwe KNKV app is nu beschikbaar. Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij Dijkvogels bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en Dijkvogels afspeelt.

 • Account instellen

  Als je de KNKV app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van KNKV APPl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij Dijkvogels in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij Dijkvogels? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van Dijkvogels ontvangt is het adres waarmee je bij Dijkvogels bekend bent. Mail sturen naar de ledenadministratie van Dijkvogels.

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij Dijkvogels bekend bent.

  3. Je hebt een bestaand account bij KNKV waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact op met ledenadministratie.

  4. Je hebt al een account aangemaakt via de KNKV app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de KNKV app. De koppeling is reeds gelegd.

   

   

 • Meerdere kinderen bij Dijkvogels?

  Heb je meerdere kinderen bij Dijkvogels en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van Dijkvogels? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".