• KLAAR! HET SEIZOEN ZIT ER ZOWEL IN DE ZAAL ALS OP HET VELD HELEMAAL OP!

  24 mrt 2020
 • Is het al doorgedrongen? We kunnen dit seizoen NIET meer in actie komen.
  We weten allemaal waarom (en het is ook belangrijk en begrijpelijk dat dit is besloten), maar mogen we er alsjeblieft wel een beetje verdrietig om zijn. In augustus pas weer… dat zijn nog heel veel maanden!

  Dat we nu geen scheidsrechterschema’s, schoonmaakroosters en een invulling voor de kantinedienst hoeven te maken, daar komen we natuurlijk wel overheen.

  Maar geen balletje meer gooien in de buitenlucht nu de avonden juist weer langer worden, geen zaterdagen meer op de korfbal en deze afsluiten door de zon te zien zakken vanaf het terras….
  Hele families en vriendengroepen komen bij elkaar in het clubhuis, wat zullen we vooral de "bij-klets-momenten" erg gaan missen. Ook het kamp en toernooien gaan van de kalender.

  Hoe het allemaal gaat lopen qua afwikkeling in rangen en standen dat moeten we eerst van de bond afwachten. Gaan we nog kampioenen huldigen? Heeft het nog financiële consequenties in huur en contributies? Het schutterstoernooi dan nog misschien? Wat doen met de voorraden in de Kastine nu we hier voorlopig niet komen.

  Er komt vast allemaal duidelijkheid en we houden jullie op de hoogte. Maar voor nu, we weten het gewoon nog even niet….Mag het ook gewoon nog even bezinken…

  Maar bovenal: blijf gezond, denk aan elkaar….