• MOOIE OVERWINNINGEN IN ALLEEN MAAR UITWEDSTRIJDEN - A3 WINT VAN CONCURRENT!

  28 jan 2020
 • Geen thuiswedstrijden deze week in onze eigen hal, dus iedereen moest uit spelen. Veel teams waren ook een weekje vrij.
  De selectie keerde terug uit 's-Gravendeel met 4 punten. In de beide wedstrijden werden maar heel weinig doelpunten gescoord, maar Dijkvogels 2 en Dijkvogels 1 lieten er ook erg weinig door dus werd er met 9-12 en 10-11 gewonnen.

  Dijkvogels 3 heeft het altijd lastig met Exselsior, vooral het lengteoverwicht van bijna alle spelers van Excelsior zorgde ervoor dat Dijkvogels 3 het net niet kon winnen en verloor met 17-15. Dijkvogels 4 was vrij.

  De G1 kwam opnieuw in actie en was met 2-10 te sterk voor Tempo. Vorige week was de G2 aan de beurt voor 2 partijtjes, maar zij waren deze week vrij. Deze week mocht de G3 aantreden en allebei de wedstrijdjes werden gewonnen!

  Onze 3 juniorenteams deden hele goede zaken, zij kwamen allemaal retour met een overwinning. De A1 won in den Hoorn van DES A1. Lekker veel doelpunten, dus vast een leuke wedstrijd! Met deze overwinning is het tijd om jullie in de picture te zetten.
  De A2 vertrok naar Barendrecht en kwam met een 7-13 overwinning weer retour.
  Vorige week riepen we het al; de A3 moest afgelopen zaterdag winnen tegen Avanti om deze mede-concurrent te verslaan. En dat is gelukt! Er werd 9-13 gewonnen dus staat de A3 nu alleen op kop met 2 punten voorsprong. Nu niet versloffen de komende weken. 

  Bij de jeugd kwamen er maar 5 teams in actie. De B1 verloor nipt van DES B1 met 1 doelpunt verschil. Ook de C1 verloor met 1 doelpunt verschil, balen! Futura D1 was veel te sterk voor onze D3, helaas een ruime nederlaag. Dijkvogels E1 kon niet winnen van Valto, maar gelukkig was de F1 wel bij de les tegen Valto F1 en won met 5-8!

  Aanstaande zaterdag gaan we ook onze eigen sporthal weer gebruiken, we hebben heel de dag dan een mooi programma. Tot dan!