• Nieuwe barrooster planner m/v gezocht! Duo mag ook!

  8 jul 2020
 • Na een zeer bijzonder voorjaar is de Kastine inmiddels weer open, ons seizoen is nu even in zomerstop, maar voor je het weet kunnen en mogen we hopelijk weer van start in september!
  Natuurlijk is het fijn dat we dan weer voldoende barbezetting hebben en iemand die dit wil aansturen en het barrooster wil maken! Is dit iets voor jou/jullie? Lees dan snel verder....

  Sander Boeringa heeft aangegeven te willen stoppen met het maken van het barrooster, dus is de kantine commissie is op zoek naar een nieuw (duo) roosterplanner m/v.

  Een taak die niet het hele seizoen tijd vraagt, alleen in het voorjaar en najaar, dus wellicht prima is in te vullen door een ouder of leden die zich niet als trainer/scheidrechter in kunnen zetten.

  We werken inmiddels ook met een bardienst app groep, wat erg prettig is. 

  Wil je meer info, stuur dan een mailtje naar kastine@dijkvogels.nl of schiet Bas van Loenen of Sander Boeringa zelf even aan voor meer informatie.

  P.S. Ook voor het draaien van bardienst zelf, hetzij op zaterdag of doordeweeks, kan je je aanmelden en dit mailadres gebruiken.