• NIEUWE TRAINER VOOR DIJKVOGELS 2 GEVONDEN: BARRY ALBERS!

  4 mei 2020
 • De TC is verheugd om te kunnen melden dat we voor volgend seizoen een nieuwe trainer gevonden hebben voor Dijkvogels 2 in de persoon van Barry Albers.
  Nadat Harry had aangegeven dat hij zou stoppen, hebben we de zoektocht naar een nieuwe trainer ingezet. We hebben een paar zeer goede gesprekken gehad (via Skype) en zowel de TC, Erik en Barry zijn zeer enthousiast.

  Voor de start van het nieuwe seizoen (wanneer ?) zullen we proberen nog een bijeenkomst te organiseren voor een eerste kennismaking. Barry stelt zichzelf nu alvast voor:

  Mijn naam is Barry Albers en ik ben 46 jaar oud.

  Ik ben getrouwd met Desirée en wij hebben samen twee dochters, Britt van 12 en Elize van 10 jaar oud, die beide korfballen bij ckv Excelsior in Delft.

  Op mijn zevende ben ik begonnen met korfballen bij DES in Delft. Daar heb ik altijd met veel plezier gespeeld en heb ik ruim tien jaar in het eerste gespeeld.

  Uiteindelijk heb ik op mijn 27ste de overstap gemaakt naar ckv Excelsior om daar nog drie jaar in de selectie te spelen. Met als hoogtepunt een jaar overgangsklasse in het eerste. Problemen met mijn knie hebben mij gedwongen te moeten stoppen met korfballen.

  In mijn actieve periode heb ik altijd jeugdteams getraind en dat heb ik nadat mijn oudste dochter is gaan korfballen weer opgepakt. Drie jaar geleden ben ik als duo het derde van Excelsior gaan trainen/coachen en afgelopen jaar hebben wij het tweede van Excelsior getraind/gecoacht.

  Vol enthousiasme zal ik aankomend seizoen het tweede van Dijkvogels gaan trainen/coachen. Ik kijk ernaar uit om met jullie kennis te maken en verheug me op een goede samenwerking!