•  
 • Nog maar 4 weken ...

 • En dan zit het seizoen er op, maar zover is het nu nog zeker niet. Na een periode van vakantie en vrije weekenden gaan we de serie van de 3 laatste competitie zaterdagen tegemoet, pak met je trainer en teamgenoten dan ook nog de laatste trainingsuren en de 6 mogelijke punten van dit seizoen!

  Afgelopen week stond in het teken van het Schoolkorfbal toernooi en voor een aantal Dijkvogels fans het alom bekende NST toernooi, dit alles bij onze  buren van Ondo.

  Woensdagmiddag 15 mei was het met 700 kinderen een enorme drukte op het Ondo terrein, want de groepen 3 t/m 8 streden daar om de beste plaatsen op het Schoolkorfbaltoernooi. Voor het 2e jaar waren ook onze twee Maasdijkse scholen vertegenwoordigd, naast scholen uit Monster, Naaldwijk en natuurlijk ‘s-Gravenzande zelf. Van elke groep deden er kinderen mee die eerst bij Dijkvogels hadden getraind op de maandagavond. Jammer genoeg spetterde het deze middag precies en moesten de paraplu’s uit de kast komen. Maar dat mocht de pret niet drukken en met voor iedereen een ijsje en een medaille was het zeker een geslaagd evenement. Alle Dijkvogels vrijwilligers die hebben meegeholpen met de organisatie en/of op de dag zelf, dankjewel!

  Lijkt het je nu leuk om te komen korfballen, kom dan deze week naar Dijkvogels om lekker mee te trainen.

  Ben je tussen de 8 en 10 (E), 10-12 (D), 12-14(C) jaar kom dan meedoen op dinsdag 21 mei tussen 18.00-19.00 uur of op donderdag 23 mei van 17.30 tot 18.30 uur als je tussen de 6 en 8 jaar (F)bent!

  Ook onze allerjongste F-jes en minivogels maken zich weer op voor de training en alvast een beetje voor het nieuwe seizoen. En dat met een heuze 3 kamp, komende zaterdag thuis  met Valto en RWA, veel succes om 9.00 uur met jullie oefenwedstrijdjes.

  Naast de teams wensen we ook onze scheidsrechters veel succes met de laatste en soms zeker nog spannende wedstrijden tot aan  8 juni. We hebben 31 van de 45 wedstrijden gefloten, het minimum van 27 is gehaald, maar we willen graag een boete voorkomen, dus elke wedstrijd telt zeker nog mee!

  Tot slot wensen we de jeugdleden veel wijsheid met het maken van jullie examens, hopelijk kan straks de vlag voor jullie uit, samen met de vlag van Dijkvogels!

  Want voor je het weet staat ons 60 jaar Dijkvogels jubileum weekend voor de deur!

  Lees hierover zeker meer op onze website en de socials, doe gezellig mee aan het klaverjassen, de ouder-kind wedstrijden of het Autobedrijf van Staalduinen schutterstoernooi; de eerste 25 koppels hebben zich inmiddels al gemeld. Kortom, ben jij ook van de partij?

  Graag tot ziens aan de Lange Kruisweg!

  Groeten het bestuur.