•  
 • Opstellingen Dijkvogels seizoen 2024-2025

 • Beste leden van Dijkvogels,


  Hier is de informatie met de opstellingen voor volgend seizoen voor de senioren, junioren en jeugd! Als Technisch Commissie en Jeugd Technische Commissie willen we de opstellingen altijd zo snel mogelijk met jullie delen, maar bij het maken van de opstellingen kom je als commissie de nodige uitdagingen tegen. Hier gaan meerdere vergaderingen aan vooraf, denk aan de juiste verdeling van jongens en meiden en de regels betreft iedere leeftijdscategorie. We zijn natuurlijk een dijk van een vereniging, maar wel een relatief kleine club waardoor we soms ook weer niet heel veel kanten op kunnen.


  Ben je mogelijk wat teleurgesteld over een indeling of is er iets anders, slaap er dan eerst nog eens een nachtje over en geef daarna eventueel een reactie naar de TC of JTC.


  Senioren & Recreanten: tc@dijkvogels.nl
  Jeugd & Junioren: jtc@dijkvogels.nl


  Leden die ooit gespeeld hebben of potentiële nieuwe leden die denken, joh wat zie ik daar een leuk team, daar wil ik ook bij gaan spelen! Jullie zijn van harte welkom om aan te sluiten! Ook andere tips krijgen we graag ingefluisterd.


  We wensen iedereen een fijne zomer! Blijf heel en tot in het nieuwe seizoen!
  In de zomer ontvangen jullie een nieuwsbrief met al het laatste nieuws!


  De competitiezaterdagen op het veld zijn:
  7 september, 14 september, 21 september, 28 september
  5 oktober en 12 oktober
  Gelieve hier rekening mee te houden!

   

   

 • Opstelling Senioren 2024-2025

 • Opstelling Junioren en Jeugd 2024-2025