•  
 • Rondom de Kastine

 • Inmiddels hebben we de sporthal verlaten, zijn de materialen overgebracht en worden er nog wat (groen) klussen gedaan om zo op 6 april weer helemaal klaar te zijn voor het 2e deel van het veld seizoen. De gemeente heeft onlangs de kunstgrasvelden bekeken, is de veldverlichting vervangen door LED lampen en wordt deze automatisch ingesteld op de trainingsavonden

   

  Binnenkort verschijnen er op ons prima onderhouden terras 5 nieuwe picknick tafels, want na de opening in april 2015 waren deze echt wel aan vervanging toe. Er zijn nog wat kleine bankjes gemaakt van de oude tafels, dus hopelijk kunnen we er met elkaar weer een lange tijd gebruik van maken.

  Niet alleen Dijkvogels gebruikt onze Kastine, maar inmiddels ook al bijna jaarrond vinden we er vier dagen in de week en in de vakanties onze Maasdijkse BSO. Met een keuken en ruimte om te sporten bied onze locatie dan ook voldoende mogelijkheden aan de kinderen en de leiding.

  Traditiegetrouw verzamelt op dinsdagavond onze hardloopgroep de Dijkrunners om diverse loopafstanden af te leggen in de buurt en doen na afloop een drankje aan de bar.

  Vanaf deze week komt er een nieuw club bezoekers bij namelijk de Dijkhards, een groep van Maasdijkse wielrendames die op woensdagavond zullen vertrekken vanaf de Kastine om hun kilometers te maken in het Westland en omstreken. En ook zij doen natuurlijk graag een sappie bij terugkomst.

  Vele sportieve en veilige kilometers gewenst allemaal namens Dijkvogels!

  Fijn dat Bart en Roos (hoe toepasselijk) het BarRooster weer bijna rond hebben en we zo samen onze leden en bezoekers kunnen voorzien van een hapje en drankje. En natuurlijk niet te vergeten de dames van het Kastine schoonmaak team, want ook dat hoort weer bij het veldseizoen.

  Tot zover iedereen alvast hartelijk dank voor de voorbereidingen voor het laatste deel van dit 60 jaar Dijkvogels jubileum seizoen, laten we met elkaar onze accommodatie netjes houden en zie je iets wat niet hoort, geef het ons door.

  De Stichting, Kluscie en Kantine commissie.