•  
 • Schoolkorfbaltoernooi 2023

 • Wij zijn blij te kunnen melden dat op woensdag 24 mei 2023 het schoolkorfbaltoernooi plaats zal vinden bij ckv ONDO en wij daar als Maasdijkers aan mee mogen doen.

  Het schoolkorfbaltoernooi is voor alle basisschoolleerlingen van groep 3 t/m 8. De leerlingen mogen zelf hun team samenstellen. Een team bestaat minimaal uit 4 en maximaal uit 6 leerlingen. Korfbal is een gemengde sport met jongens en meiden in één team. We streven bij het schoolkorfbaltoernooi dan ook naar gemengde teams met jongens en meiden. De wedstrijden duren 10 minuten waarbij de teams zijn ingedeeld in 3 leeftijdscategorieën: groep 3 & 4, groep 5 & 6 en groep 7 & 8. Iedere poule heeft één winnaar. Om te voorkomen dat in elke poule een team wint met meerdere korfballers, kunnen deze teams zich inschrijven voor een korfbal poule. Teams met weinig korfballers kunnen zich inschrijven voor een standaard poule. We vragen u ook om aan te geven welke kinderen van het team op korfbal zitten. Hierdoor kunnen gelijkwaardige poules gemaakt worden. 

  Ieder team moet beschikken over een begeleider. Deze begeleider zorgt dat het team op de juiste tijd aanwezig is en coacht het team aan tijdens de wedstrijden. Deze begeleider ontvangt na de inschrijving alle verdere informatie over het toernooi. Zorg er dus voor dat de begeleider na de inschrijving niet meer verandert. Na de inschrijving ontvangt u een bevestiging waarin ook het teamnummer staat, deze is nodig op de toernooidag zelf.

  Voor het inschrijven heeft u de volgende gegevens nodig: voor- en achternamen van 4 t/m 6 spelers (streef naar minimaal 2 meisjes), teamnaam, shirtkleur, naam/email/telefoonnummer begeleider en een keuze uit de volgende twee poules:
  - Korfbal poule: voor een team met meerdere korfballers (graag aangeven wie al op korfbal zit);
  - Standaard poule: voor een team met weinig/geen korfballers (graag aangeven wie al op korfbal zit).

  Omdat wij als Maasdijkers voor het eerst mee mogen doen gaan de aanmeldingen via Hester. Meld je aan via onderstaande button.

  Het toernooi begint op woensdag 24 mei om 13:25 uur en eindigt rond circa 17:00. De teams worden verwacht zich aan te melden vanaf 12:45. Zodra de definitieve aanmeldingen bekend zijn, krijgt u van ons meer informatie over de geschatte tijden. 

  Trainen doen we dit jaar op vrijdag 19 mei. De groepen 3 & 4 trainen van 17:15 uur tot 18:00 uur, de groepen 5 & 6 trainen van 18:30 uur tot 19:15 uur en de groepen 7 & 8 trainen van 19:45 uur tot 20:30 uur. Trainers van ckv ONDO zullen de trainingen verzorgen.

  Tijdens de training en op de toernooidag is de kantine open voor een kopje koffie, thee, een lekkere koek en natuurlijk wat lekkers voor de kinderen. Ook zullen er tosti’s zijn en staat de frituur aan.

   

  Inschrijfformulier schoolkorfbaltoernooi 2023