• SponsorKliks! Ondersteun de vereniging gratis!

  Je winkelt vast wel eens online. Wat zou je ervan vinden als uw bestelling geld oplevert voor Dijkvogels, zonder dat het je een cent extra kost? En zonder dat SponsorKliks of de vereniging weet wat je hebt besteld? En zelfs niet weet dat je iets heeft besteld. Download hieronder de app of klik op het SponsorKliks-Logo.

   

                          

   

                                                                SponsorKliks | Gratis sponsoren!

   

  Je blijft anoniem

  Zowel SponsorKliks, als Dijkvogels weten niet wie of wat er besteld is. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commisie voor Dijkvogels is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

  Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via bijv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestelling die je online doet alleen iva SponsorKliks laat lopen. Een rechstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Dijkvogels dan niets op.

   

  Gratis geld voor de vereniging

  Bij elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan, ontvangt Dijkvogels een commisie. De commissie verschilt per webwinkel: soms is het een percentage van het orderbedrag en soms een vast bedrag. SponsorKliks betaalt 75% van de commissie uit aan de vereniging.

  Indien je via SponsorKliks bij een webwinkel koopt, betaalt je dezelfde prijs die je ook betaald zou hebben als je rechtstreeks bij de webwinkel zou hebben gekocht. Het enige verschil is dat Sponsorkliks, Dijkvogels een commissie betaalt voor je bestelling

   

  Hoe werkt het?

  Klik hier voor een video van SponsorKliks waarin ze uitleggen hoe SponsorKliks werkt.

   

  Daarnaast is het aan te raden om zowel SponsorKliks als de webwinkels waar je vaak koopt, toe te voegen als bladwijzer, zodat je snel naar de desbetreffende winkel heen kunt scrollen. SponsorKliks legt in deze video uit hoe je de bladwijzer kunt maken.


  Erg handig! Je kan gebruik maken van de browser-extensie van SponsorKliks, die ervoor zorgt dat je SponsorKliks niet meer kunt vergeten. Installeer de extensie en zorg, dat je Dijkvogels toevoegd als sponsordoel!

  Stel: je gaat direct naar Booking.com (dus je vergeet dit via de Sponsorklikspagina van Dijkvogels te doen) dan zal er een pop up verschijnen die je een keuze laat maken of je je sponsordoel wil sponsoren of deze keer niet. Zodra je kiest voor "Ja, ik sponsor gratis" word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor Dijkvogels gehonoreerd worden.

  Voor de webshops die je aan- of uit kunt vinken geldt dat, zodra je deze aanvinkt, deze in de bladwijzerbalk van je browser komen te staan. Zodra je een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van het ingestelde sponsordoel.

  Meer informatie over de brower-extensie vindt je hier

   

  Let erop; zorg altijd dat je jou bestelling doet via de website of app van SponsorKliks. Dat is de enige manier waarmee Dijkvogels de commisie kan ontvangen.

  Vragen over SponsorKliks, mail naar pr@dijkvogels.nl