•  
 • Sporten is voor iedereen!

 • In de Nationale Sportweek van 16 tot 25 september organiseren 14 sportaanbieders in gemeente Westland de "Unieke Sportweek Westland”. Sportaanbieders door het hele Westland openen hun deuren om mensen met een beperking kennis te laten maken met hun sport.
   
  Joeri Bouwmeester, beweegcoach in Westland is een van de organisatoren. Hij vertelt graag waarom deze Unieke Sportweek is ontstaan. “Sporten is gezond voor iedereen. Het is vaak een combinatie tussen plezier en bewegen wat het zo leuk maakt. Het aantal unieke sporters is in de afgelopen twee jaar enorm afgenomen. Met deze sportweek willen we zorgen dat het aangepaste sportaanbod in de gemeente meer bekendheid krijgt. Er zit een sporter in iedereen. Deze unieke sportweek wordt gesteund door het sportakkoord Westland. Er zijn zoveel mogelijkheden, maar nog niet iedereen in het Westland is hiervan op de hoogte. Deze unieke sportweek laat zien hoeveel enthousiaste verenigingen we hebben. En we hopen natuurlijk dat er meer sporters gebruik gaan maken van het aanbod!”
   
  Ook bij Dijkvogels bieden wij deze mogelijkheid en wel op woensdagavond 21 september tussen 19 en 20 uur. Dus ken of ben je iemand die graag een keer mee komt doen? Bekijk het aanbod via de website www.uniekesportweekwestland.nl  en meld je aan!
  Dit kan ook via g-korfbal@dijkvogels.nl of bel met Bianca via 06-43242610
   
  Graag tot 21 september of al eerder op 14 september of de woensdagen erna!