•  
 • Van alles wat ...

 • Afgelopen week stond de bestuursvergadering op de agenda en komt er op zo'n avond van alles en nog wat voorbij over wat komt en is geweest bij de diverse commissies.  Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

  Begin van het jaar, is er aandacht besteed aan alcohol gebruik onder jongeren, met o.a. een escaperoom bus waar de jeugd van 12 tot 14 jaar van Dijkvogels aan heeft meegedaan, een geslaagde avond, maar de foto's waren niet helemaal gelukt, anders hadden wij deze jullie zeker laten zien.

  In een korte tijd waren daar de soep- en violenactie, beiden een succes, maar de violenactie zorgde toch wel voor een record verkoop dit jaar, maar liefst 955 violen fleuren Maasdijk en omstreken op!

  Hartelijk dank aan de kopers, verkopers en de kweker voor jullie mooie bijdrage! Zowel de jeugd-, als de G kampcommissies zijn druk in de weer om er twee geweldige weekendjes weg van te maken. De eerste hints zijn dan ook al bekend, veel succes en plezier allemaal van 14 tot 16 april!

  Laurens heeft onlangs een orienterend gesprek gehad met de wethouder van Sport, kan nooit kwaad om is te luisteren wat er mogelijk is op ons gezamelijke sportpark van Maasdijk. 

  Onze penningmeester Emiel heeft de contributies verstuurt vanuit Sportlink, samen met de ledenadministratie een mooie gelegenheid om te kijken of ieder zijn status nog klopt, maar ook of je adres gegevens nog juist zijn. Zo niet laat het weten via ledenadministratie@dijkvogels.nl en Tim zal het voor je verwerken.

  De PR verwerkt hun reacties van de sponsorfacturen, vervangt de sponsordoeken waar nodig op het veld en is op zoek naar versterking van hun commissie. Mocht je interesse hebben in  het belangrijke werk van de PR, schiet dan gerust Laura of Pepijn even aan en wie weet kan jij een taak binnen deze commissie oppakken?

  De kledingcommissie, rond bijna hun kledingacties af door het afleveren van de laatste nieuwe shirts voor de senioren en junioren. Inmiddels is bijna iedereen is voorzien van trainingspak, maar ook de trainers zijn in het nieuw gestoken in een mooi coachjack, mogelijk gemaakt door DAEL, dankjewel hiervoor.

  Zowel bij de TC/JTC wordt er op de achtergrond al weer gewerkt aan het volgende seizoen, d.m.v. enquetes worden de wensen geinventariseerd. Op 6 mei organiseert de JTC weer een Kinderfestijn ochtend en doen we 24 mei mee aan het schoolkorfbaltoernooi bij ONDO, wij zijn dan ook benieuwd hoe het de Maasdijkse scholenteams zal vergaan! Op hemelvaartdag wordt er met een paar Dijkvogels teams meegedaan aan het alom bekende VEO toernooi. Kortom van alles wat nog te doen!

  Nu nog maar slechts 10 dagen en dan zit de zaalcompetitie er al weer op en mocht Dijkvogels 4 afgelopen week al het kampioenschap vieren daar de medeconcurrent hun wedstrijd verloor, gefeliciteerd allemaal! Dijkvogels B2 maakt nog steeds kans, veel succes kanjers en pak die laatste punten!

  De materialen zullen maandag 3 april naar buiten worden verhuisd, waar we vanaf dan weer buiten zullen gaan trainen, houd de informatie van de TC/JTC goed in de gaten, want op zaterdag 8 april zijn er ook nog een aantal oefenwedstrijden gepland, in voorbereiding op de veldcompetitie die 22 april van start zal gaan.

  De kantine commissie bereidt zich al weer voor, na een rustige winterperiode, maar met een gezellige klaverjascompetitie, die komende vrijdag de 24e hun winnaar bekend zal maken, dus maak je nog kans, speel dan mee aan de laatste ronde!

  Tot slot alvast voor in de agenda's om vrij te houden, de Oranje pubquiz bij Dijkvogels op woensdag 26 april, het koppelschieten op zaterdag 24 juni en binnenkort volgt ook de datum voor onze welbekende Kaderavond.

  Voor nu allemaal nog veel succes de laatste lootjes in de zaal, pak nog de nodige puntjes mee voordat we we weer naar buiten gaan!

  Het bestuur