•  
 • Violenactie t/m 3 maart 2024!

 • Hoi Dijkvogels kanjers,

  Staat het jeugdkamp van 12,13 en 14 april en/of het 60 jaar Dijkvogels jubileum weekend van 13,14 en 15 juni al geblokt in je agenda? Vast wel!

  Want voor je het weet is het zover, allereerst het weekend voor de E t/m B jeugd van Dijkvogels. De kamplocatie en het programma zijn nog een verrassing, maar de kampcommissie geeft telkens een creatieve hint, dus los de puzzels op en je weet over een paar weken vast en zeker meer.

  Aan het einde van het seizoen is daar het 60 jaar Dijkvogels jubileum weekend met al een deels bekend programma en wellicht nog wat nieuws!

  Wat geen verrassing is, is dat alles flink duurder is geworden, de bus, de boerderij, het eten, drinken, entertainment en de huur van attributen. Maar ja, dit alles hoort natuurlijk wel bij twee gezellige weekenden. 

  Vandaar dat wij jullie hulp goed kunnen gebruiken en daarom deze inmiddels welbekende violenactie weer organiseren. De opbrengst hiervan zullen we dan ook verdelen over beide activiteiten.

  Doen jullie allemaal mee? Ga dan snel langs bij je familie, collega’s, vrienden of buren en laat ze voor slechts 5 euro per stuk kiezen uit de 3 vrolijk gekleurde violen in grijze baskets.

  Deze week ontvangen allereerst de jeugd- en G leden de bestellijst, met het verzoek om deze samen met het geld, uiterlijk zaterdag 2 maart weer in te leveren bij je trainer/coach, maar eerder mag natuurlijk ook, graag zelfs!

  Aan degene die de meeste violen weten te verkopen, delen we op 5 maart graag weer een tegoed bon uit voor een heerlijk Dijkvogels menuutje in de Kastine!

  Online bestellen via de bestellink of QR code kan  tot  zondagavond 3 maart, hierna ontvang je een betaalverzoek en kan je de bestelling ophalen bij de parkeerplaarts van Dijkvogels op dinsdagavond 5 maart tussen 18.30 en 19.30 uur.

  Zijn er nog vragen, stuur dan een mailtje naar bianca.buitelaar@dijkvogels.nl  

  Namens het bestuur alvast hartelijk bedankt en graag tot ziens op dinsdag 5 maart!

  Emiel en Bianca (06-43242610)

  Bestellen kan via deze link!!!