•  
 • Vrijdag 8 maart, laatste Kastine klaverjas competitie avond!

 • De tijd vliegt, het is al weer wat langer licht 's avonds, de voorjaarsvakantie op de helft en zo ook bijna alweer de laatste Kastine klaverjas competitie avond in zicht. Acht avonden zijn er nu geweest met maar liefst 41 deelnemende dames en heren, ze zijn er niet altijd allemaal alle keren bijgeweest, maar toch goed om te horen dat de ouderwetse klaverjasavondjes nog steeds prima worden bezocht bij Dijkvogels.

  De laatste avond is  niet op vrijdag 1 maart, maar op vrijdag 8 maart dus noteer de datum goed als je soms net nog even de laatste punten wil halen of nog is één keertje mee wil doen, gewoon omdat het kan!

  Afgelopen vrijdag waren er maar liefst 6 tafeltjes dus een gezellig drukte in de Kastine, waarbij deze 3 heren de beste score hadden nadat alle potjes waren gespeeld: Jan Vellekoop 5811, Gerard v.d. Ende 5443 en Hans Wolgen 5421 punten. Nieuwsgierig naar de eindstand van de avond? Schiet dan even één van deelnemers aan want zij beschikken over een Kastine Klaverjas app waarin alles keurig wordt gedeeld! Mobiliteit staat voor niets! 

  Kastine barpersoneel tot zover hartelijk dank voor het serveren van de drankjes en de hapjes alle avonden en de organisatie voor het coordineren van de koppels en de punten, op naar de laatste ronde en natuurlijk de klaverjasavond in ons jubileum weekend!

  Zomaar even nog wat cijfers op een rijtje:

  1x avondje geweest: Maurice Sonneveld, Tim Boekestijn, Frans Dekker, Erik vd Lugt, Arjen Robbemond, Danny Hage, Jeroen vd Beukel, Carola Hoogeveen, Erik vd Lugt, Joke Looije en Wilmar

  2x avondjes bezocht: Patrick van Koppen en Pepijn de Koning

  3x meegedaan: Hans de Vette, Bianca Vermeer, Arjan Burgers, Piet en Coby Staalduinen, Rene Visser

  4x van de partij: Rene Dries, Ben Burgers, Erwin vd Ende, Tom Heine

  5x een kaartje gelegd: Emiel van Oosten, Hilbert van Dijk, Pascal Kester, Cor de Wit, Arjan Verduijn, Eddie vd Meide, Nick vd Hoeven

  6x punten gescoord: Cor Alleblas, Erik Noordam, Ruud Kaarsemaker

  7x de Kastine onveilig gemaakt: Jan van Dam, Bas van Loenen, Jan Vellekoop, Richard Breure en Hans Wolgen

  8x geprobeerd de hoogste score te halen: Arian Robbemond en Gerard vd Ende.

  Jan Vellekoop heeft na het bekijken van zijn beste 6 avonden nu met 30924 punten de eerste plaats behaald, maar wie weet wat de laatste avond ons brengt! De beste 6 van de 9 rondes tellen immers mee, dus wil je nog kans maken op een prijs of dé hoofdprijs, kom dan zeker nog naar de Kastine op vrijdagavond 8 maart.

  Veel succes nog allemaal!

  Groeten de organisatie