• We mogen weer meer!

 • We mogen steeds weer wat meer en dat laten we ons natuurlijk geen tweede keer zeggen. Nog net bij de laatste mini competitie waren ouders en opa's en oma's weer welkom langs de lijn en natuurlijk waren ze er! 

  Elkaar lang niet gezien, wat is de jeugd letterlijk gegroeid in een jaar tijd! Genietend langs de lijn van een echt Dijkvogels bakkie, werd er binnen de lijnen ook hard gewerkt om doelpunten te maken, bij de een duidelijk wat meer als bij de ander, maar het weer kunnen spelen tegen een gast team daar deden we het de afgelopen zaterdagen voor, leuk! Scheidsrechters fijn dat ook jullie present waren om de wedstrijden te fluiten, ook echt weer even wennen!

  Chocolade medailles, kinderchampagne en taart voor de (bijna)kampioenen en van de jtc voor alle Dijkvogels jeugd een ijsje. Wat ons betreft zijn jullie allemaal kanjers! Dit geldt zeker ook voor alle trainers die zich hebben ingezet om steeds trainingen te blijven aanbieden dit bijzondere seizoen! Dank jullie wel!

  Voor de meeste teams van Dijkvogels zitten de trainingen er nu op en sluiten jullie zelf af met een leuke team activiteit. Veel plezier!

  Op zaterdagmiddag 17 juli staat er een afsluitende seizoens borrel in de planning, maar daarover later meer. 

  Voor nu allemaal veel succes met het wachten op de laatste eindexamen uitslagen, je rol in je eindmusical op school, het genieten van de Tour de  France, de Formule 1 en straks de Olympische Zomer spelen, kortom de sportzomer van 2021! En blijf zelf ook gezond en in beweging want voor je het weet mogen we (hopelijk) weer!

  Een fijne zomervakantie allemaal!

  Het bestuur