•
  • Wedstrijdverslag: ONDO D2 - Dijkvogels D1

• We gingen om 11:15 richting Hoek van Holland voor de wedstrijd tegen Ondo, toch altijd spannend en zeker nu voor Jurre, nu hij in s'Gravenzande woont!!

We begonnen goed Stan scoorde een mooi afstand schot en zetten ons op een 0-1 voorsprong! Maar al gauw merkte we dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden.. We wilde allebei graag winnen! Het weer ook snel 1-1 maar fleur scoorde mooie doorloop waardoor het op 2-2 kwam, Ondo liep uit tot 4-2 maar Maud scoorde een mooi schot en maakte 4-3 in de zelfde helft kreeg Maud een strafworp mee deze werd gescoord door gijs en zorgde ervoor dat we weer gelijk stonden, naud scoorde na een mooi samen spel een korte kans en het werd 4-5!

In de tweede helft kreeg Roos ook een strafworp mee en jurre zorgde ervoor dat het 4-6 werd.. Maar Ondo kwam ook weer terug en uiteindelijk na nog drie doelpunten van Gijs kwamen we op een 7-9 voorsprong maar ook Ondo gaf niet op en kwamen terug naar 8-9, toen nog één minuut op de klok hielden we ons hoofd koel speelde rustig rond en toen floot de scheidsrechter af en hadden we gewonnen.. Yesssss!!!