• ZAALCOMPETITIE START WEER! VERANDERINGEN IN DE SPORTHAL...

    17 nov 2019
  • A.s. zaterdag gaat de officiële zaalcompetitie weer van start, tot eind maart mogen we weer binnen spelen om de wintermaanden te overbruggen. Iedereen die al weer wat meters heeft gemaakt, is vast een aantal dingen opgevallen.

    Er zijn nu ramen gekomen in de toegangsdeuren naar de sporthal. Dit geeft allereerst meer licht in de gang. Maar ook is hierdoor de kans om een deur tegen je hoofd te krijgen verminderd, omdat je nu een tegemoet komende gast ziet aankomen.

    Alle materialen zijn nu niet meer tussen de tribunes te vinden, maar netjes opgeslagen in het materiaalhok achter de rolluiken. Omdat de gym nu een eigen opslagruimte heeft, is er ruimte gekomen voor onze spullen zoals de palen, korven en standaarden en ballenkar. Naast de (open) kast waar de ballenkar staat, heeft Dijkvogels ook nog een aparte kast (achterste kast) waar andere spullen zoals bidonrekken, reserveshirts en PR-spullen zijn te vinden. De trainers van de teams die als eerste trainen kunnen middels een code bij de sleutels en het laatste team wordt verzocht na alles te hebben opgeruimd alles af te sluiten en de sleutel in het kastje terug te hangen. Zoals elk jaar alvast nog een keer de oproep om geen spullen in het beheerdershok te zetten!

    Veel plezier allemaal in de zaal! Laten we zorgen dat het netjes blijft door je eigen troep op te ruimen in zowel de sporthal als kleedkamers!