• Zomerreces..... #korfbalzomer....er even tussenuit ....

  23 jul 2020
 • Inmiddels is de eerste week van de grote vakantie begonnen en houden we bij Dijkvogels ook even zomerreces, want voor je het weet hopen we weer te mogen starten. Maar daar horen jullie vast binnenkort meer over ....
  Afgelopen zaterdag was er voor Dijkvogels jong en oud een zonnige afsluiting van het seizoen, met voor de jeugd te gekke spellen op het spektakelveld in de ochtend, afgesloten met wat lekkers te eten.....

  In de middag was er een gezellige zomer borrel op het terras en kon je bij Jan Vellekoop een ouderwets lekker patatje en snackjes bestellen. Leuk om jullie weer op de club te zien!

  Woensdagmidddag was er de geslaagde KNKV #korfbalzomer tour bij Dijkvogels. Team NL speelsters Jessica Lokhorst en Fabienne van Erk verzorgde een tweetal clinics voor een 30 tal jeugdleden. Een sportieve middag met na afloop voor iedereen een oorkonde en een ijsje. 

  Gelukkig hebben we de afgelopen tijd toch nog kunnen sporten/bootcampen bij Dijkvogels en onze locatie kunnen delen met KDO voor hun wekelijkse dans- en zumbalessen. Ook Popkoor Prestige heeft nog een aantal avonden kunnen oefenen rondom de Kastine. 

  Voor nu gaan we er even tussen uit, maar mocht je toch actief willen blijven, ga dan hardlopen op de dinsdagavond bij de Dijkrunners of kom op woensdagavond tussen 19 en 21 uur een balletje schieten, want de G groep sport door deze vakantie, behalve 5 augustus.

  Een fijne zomer periode, wie weet dit keer gewoon thuis, in Nederland of wellicht nog later in het jaar.....geniet ervan, houd afstand en bovenal blijf gezond!