•  
 • Zomervakantie ...

 • Nog een paar dagen en dan breekt bij ons de zomervakantie aan, op school nog de laatste dingen afronden, nadenken over wat er mee gaat in je koffer of … toch gewoon nog even doorwerken! 

  Rondom de Kastine is het nu rustig, maar vinden we wel de BSO met haar zomer activiteiten, leuk!  

  Volgende week treffen we een groot aantal vogels een veldje verderop, want dan is het alom bekende Spektakelfeest wat ook zeker niet kan draaien zonder vrijwilligers! Top dat ook wij daar een grote bijdrage aan leveren, want achter de bar, de kassa, de microfoon, de spelletjes en de schermen is er elk jaar genoeg te doen!

  Blijf je graag sportief in deze vakantie, maak dan zeker nog een rondje bij de Ruijtenburg Run op zaterdag 20 juli, de 5 en 10 km en de jeugdloop, ze komen allemaal weer voorbij, alleen op een ander tijdstip, houd de socials daarom in de gaten. Succes!

  Laten we er dan ook met elkaar een gezellig feestje van maken, voordat velen het dorp Maasdijk verruilen voor een andere plaats of ander land om te genieten van de omgeving daar! Blijf je thuis ook dan zeker veel plezier. Wij zien elkaar allemaal graag weer gezond en heelhuids terug!

  Hopelijk wordt het dan ook een welverdiende ‘zomerse’ vakantie! Of gaan we nog lekker lang na"zomeren"? Wie zal het zeggen?

  Dankjewel voor jullie inzet dit afgelopen seizoen en graag tot ziens in augustus/september.

  Laurens, Danielle, Bas, Elize, Bianca, Hester, Laura, Richelle, Pepijn en Emiel